Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 2. Yarı | Euro Fu

Elmander tek başına pres yapıyor.:o

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 2. Yarı | Euro Fu

ben bu takımda Yekta oynamalı diyordum çoğu kişi karşı çıkıyordu..Alın buyrun Sabri!

real'e yeniliyoruz diye sallamalar başlamış ama hak vermek lazım sallayanlarada yeni yeni ergenliğe giriyorlar bu tür şeyler doğal.

Amma ahladınız vahladınız.

Podolski gelirse ve Yekta, Sabri'nin yerine orta sahada oynarsa bu takım ligde şampiyon olur.
Harbiden ya geçen sezonki Real aynı oyuncularla oynuyor. Adamlar da belli. Biz ise dipten yeni yeni çıkmaya çalışıyoruz.

real madrid gibi bir takımla maç yapıyoruz siz burda takımı kötülüyorsunuz yazık ama valla allah çarpar adamı

Abi gole en yaklaştığımız pozisyon Çağlar'ın sol çizgiden çektiiği şut. Boyumuzun ölçüsünü aldık malesef. Bize Edirne'den ötesi fazla

Şimdi Playstation'ı aç ve rakip olarak Real Madrid'i seç fenerle. Anca öyle. Anladın sen.

Semih girecek.

abi ikinci yarıdaki oyuna laf ediyorsunuzda oyuncu değişiklerinin farkındasınız umarım

Bu maçı ayarlayan adam sormak istiyorum Neyine güvendin de Real'in karşısına çıkarttın bizi. Adamlar orta sahayı geçirtmiyor

Senin galatasarayli olmadigin okadar belliki mesaj sayin üyelik tarihin ve böyle yorumlarda bulunma her seyi anlatiyo hadi git kendi angut forumuna

Mourinhonun halasının oğulları sahada.

Santrafor lazım bu takıma topla oynayabilen koşabilen topa vurabilen pres yapabilen falan klasik futbolcu özellikleri yani :D Ondan ayrı Ceyhun kesinlikle stoper yedeği olsun kendisinin pas yapma yeteneği ancak o bölgeyi kaldırır. Genel anlamda ilk 11 olarak harikayız ki transferler falanda gelince mükemmel oluruz.A7 Real Madride karşı oynuyor arkadaşlar idman yapmaya bugün başlarsak A7 seviyesine gelmemiz 6 ay onun potansiyelini aşmamız 2 sene sürer ve belki bizde Reale karşı oynarız :D Şaka bir yana Galatsaray Reservs playing Real Madrid FC :D :D

hahah

sonradan giren adam yine cikiyor özil

Hadi lan sizde :) Artistler :) Ne ayaksiniz lan siz? :) Real Madrid´le oynuyoruz lan. Ronaldo, Özil filan. Aslanlar gibi dayandik. Helal olsun hepsine. Gurur duyuyorum. Elestiren düdükler de kushtur. Baksa bisey demiyorum. Helal olsun hepsine

Hocam yanlış olmasın kus degilim. İlk yarı için konuşuyorsan evet dayandık ama 2. yarı hiç kusura bakma ama adamlar oynamıyo ki abi Real Madrid surda Real Madrid gibi oynamadı 2. yarı aha başında 10dk falan oynadılar gördük takımı ayagına top degen oyuncu yoktu. Ha bunlar normal mi normal elbette gecen yıl sportoto super ligte cok kötü bir durumdaydık yalnızca birkaç ayda bukadar toparlandıysak mükemmel bir değişim geçirmişiz demektir kutlarım bütün futbolcuları ve özellikle FT'yi.

Fatih hoca yemin ediyorum ki kralsın.semihi bile oyuna aldın.Çocuk reale karşı oynayacak.Müthiş ya..

Beyler bu 2. takım çöplük gibi 3 pas yapamıyolar....kesinlikle yedekte takviye şart

bu maçın başka bir yararıda içimizdeki kuşları tespit etmek oldu :asd: ben 3 tane gördüm bile :D

Geri
Üst Alt