Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

Hayırlı olsun Podolski. Yarın Adnan Öztürk ile geliyormuş.

Elbette tümüne söylemiyorum.Ama bu forumda acayip tipler dönmeye başladı ve acayip assabım bozuluyor.Ceza almak istemiyorum bunların yüzünden.

Ceza verilmesi gereken sen değilsin zaten renktas , asıl ceza verilmesi gerekenler Galatasaray formasını giyen bi oyuncunun sakatlıgına sevinenlerdir .!!!

Gökhan Zan Servet İnanın vasat oyuncular ama bugün için Özellikle Zan çok iyi oynadı.

Servet oyunda kaldığı sürece hatasızdı....

Bunlar Galatasarayın futbolcuları iyidir kötüdür sabri hakan balta müptelası değilim...

Ama sakatlandı diye bayramda kalkıp yapmayalım anlayamadığım kimisi fark yemedik diye nerdeyse üzülmüş

Sanki CR gol atsa bizim takım gol atmış kadar sevinecekmiş gibi ifadeler var şükr edin diyor.Kimiside fark yemediğimiz için yahu Son dakka elmanderin vurduğu gol olsa ki çok net pozisyon 2-2 olucak maç belkide penaltılarla kazanıcaz ha yenildik evet rakibe bak 2 tane adamı bizim takımın maliyetinde ve ilk 20 dakka başa baş oynadık geçen seneki takım çıksaydı bu maça anlardık aradaki farkı daha iyi.

İyi yoldayız ve podolskiyle birlikle daha güçlü bi Galatasaray izleyeceğiz.

Gurur duymamız lazım Real Madrid adamlar kalkmış çağırmışlar stadlarına biz stadın açılış maçına anca ajax'ı getirdik..

Ne düşündüler fark yemedik şükr edelim yazan renkdaşlar yada servet sakatlandı hobbaaaaa yazanlar çok ilginç hakikatten enteresan yani

Kaynak ?

Elbette tümüne söylemiyorum.Ama bu forumda acayip tipler dönmeye başladı ve acayip assabım bozuluyor.Ceza almak istemiyorum bunların yüzünden.

böyle bir karaktersizlik olurmu futbolcu sakatlanıyor hemde GALATASARAYLI, seviniyorlar

ceza almicamı bilsem söyleceklerimi biliyorumda neyse

Bu forumda Baros gitsin diye bagiranlarin basinda geliyorum, elmander gereksiz transfer, bonservisi yok diye alinmis biri diyenlerin basinda geliyorum ama simdi bunlari elestirenleri görüdgüm zaman, kafayi yiyorum, cunku haksizlik oluyor bu baros ve elmandere.

adamlara top atamiyoruz, adamlari pozisyonlara sokamiyoruz arkadas, kirkyilda bir top geliyor, onuda dogal olarak kaybedince baros yada elmander, millet hemen oha, gucsuz, isteksiz falan filan diyor, dogru degil bu bence.

orta sahada oynayan topcular kac tane top atti barosa, elmandere, kac kere pozisyona soktu, kac kere ara pas verdi?

Baros'un yerine sağlam birini almamız lazım. Çok zayıf kalıyor, etkisiz sürekli yere düşüyor. 2 tane önemli pozisyon vardı ağır kaldı. Terim atak oyuncusu diye boşuna kıvranmıyor.

Terim: Bazı oyuncularımız geriye gitmiş. Milan,Kazımdan bu maçta daha çok şey beklerdim. Gökhan bence iyi oynadı. Eboue'yi beke çekerdim ama atağı iyi olduğu için ujfa ile yer değiştirmedim.

kazımı solda düşünüyorsa daha çok bekler

barostan çok fazla beklentimiz olmaması gerektiğini zaten daha önce defalarca söyledim

ibrahimseten ibrahim seten

podolski g.saray'da.. bonservis 8.5 milyon euro.. oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro ödeniyor.. yarın istanbul'da olması bekleniyor..
Tamammmmmmm şimdide yıllık maaşına sallayanlar olur.. Kalite istiyorsak bu şart.

serveti beğenmeyenler olabilir ben de beğenmiyorum ama sakatlanmasına sevinenler saçmalıyor... ne yani servet sakatlanınca yerine daha iyi bi türk oyuncumu gelecek, türkiyede adam gibi 1 tane stoper kalmamışken..

Hakan Balta yerine Çağlar oynasın.

Hala eksiklerimiz fazla. Mesela defansımız arap saçı,orta sahaya yaratıcı bir tip alınmalı muhakkak ve forvete de mutlaka takviye şart,Sercan tipi birşey olabilir. Pas yapma özelliğimizi unuttuk bu maç ama tabii oyuna Ayhan gibi bir x girerse olacağı da budur. Yabancılar hiç sırıtmadı ama yerlilerde istikrarı sağlamamız şart. El mahkum oynadık ama pozitif bir görüntü verirmiş gibi de olduk en azıdnan kalede güvenimiz Eboue ve Melo dan yana da sıkıntımızın olmadığı gerçek. Oynaya oynaya açılırız inşallah. Sabri bi git allahsen. Mustafa Sarp olmayınca ne kadar güzel oluyor. Ama formamızı ben de beğenmedim sıradan geldi.

kazımı solda düşünüyorsa daha çok bekler

barostan çok fazla beklentimiz olmaması gerektiğini zaten daha önce defalarca söyledim

Kazım solda falan oynamaz mecburiyetten koyulmustur bugun sol kanata .

İbrahim Seten'e inanalım mı şimdi? Doğruluk payı var mıdır acaba.

Vallahi servet'e karşı en çok gıcık kapan benimdir herhalde.Ama şunu dedim içimden o çıktıktan sonra daha rahat geldiler savuşturuyordu servet.

Kesici olarak iyi ama teknik 0 yinede belli bir istikrarı var servet'in.:)

o yüzden iyi bir stoper

ben çağları beğendim.Ramosla di maria yı baya zorladı geçirmemek için uraştı baya.golde yanılmıyosam ramosa kafayı o attırdı.onun dışında beğendim.biraz kilo verse iyi olcak kocaman g.tu var.

Tamammmmmmm şimdide yıllık maaşına sallayanlar olur.. Kalite istiyorsak bu şart.

3.5 cok iyi rakam, alman milli takimin bankosunu aliyorsun bir kere.

3.5 yillik verecegimiz paranin en yuksek rakami olmali, 3.5 tan fazla alan topcu olmamali.

hatta poldiyi 3.5 getirmek, hele bonservisi denildigi gibi 8-9 milyon ise, büyük bir basaridir.

hele hele avrupada yoksan, lig sike yüzünden dünyaya rezil olmus durumda ise ...

..

serveti beğenmeyenler olabilir ben de beğenmiyorum ama sakatlanmasına sevinenler saçmalıyor... ne yani servet sakatlanınca yerine daha iyi bi türk oyuncumu gelecek, türkiyede adam gibi 1 tane stoper kalmamışken..

Servetin yerine artık çıkıp kendileri oynucaklarmıs , zaten sıkıntılı bi bölgemiz en idare eden oyuncuda sakatlandı , bazı Galatasaraylıyım diyen kus kafalılarda seviniyor işte ..

anlamak güç :@

Geri
Üst Alt