Beşiktaş, Dele Alli'yi Aldı

Satın alma opsiyonu, kiralık olması vs iyi transfer babalar, hiç boklamaya gerek yok.

Jkya gelmesinden ziyade Tottenham niye evertona bedelsiz göndermiş daha büyük soru işareti bence
Bu degil brlirli mac ustune cikarsa 12 milyon opsiyonu varmiş. Herifler çöp herife 12 milyon vermektense kilitlemek için uğramışlar eğer almak isterseniz diye de boservis kazanmaya çalışmak istemişler. Herifler tam ticari pislik çıktı.

yaşı daha genc adamın yaw kafasına dank ederse yanlısları toparlaması uzun sürmez. tamamen ne düşündüğü önemli suan topcunun. bir gece aydınlanmasına bakar geleceği.
Bağımlılıklar kötü hayat vs. Genç olsada toparlaması çok uzun zaman alır. Eğer denildiği gibiyse. Hiç takip etmedim açıkçası

Nerden nereye, adam EPL'nin en gözde oyuncularından biriyken şimdi Beşiktaşspor'da oynar mı oynamaz mı tartışmasına düştü. Futbol böyle ama sen 1 adım kaçarsan o 3 adım kaçar. İngiliz bir oyuncu ülkesinden çıkıp çok daha düşük seviyede bir futbol ülkesine gidiyorsa o adamın işi zaten bitmiş demektir. Burada dirilmesi de sürpriz olur. Ha atılabilecek bir zar mı ? Evet atılabilir.

Zorunlu opsiyonlami kiralamislar. Ffp den de ceza alacakları konuşuluyor.

iş yapma ihtimali %10 ama bjk için tek iyi tarafı kiralık olması. Elde kalmaz eğer zorunlu alma şartı yoksa

bence 15 maç anca oynar. Josef-salih-gedson'u bozarlarsa çok fena patlarlar. Dele alli'yi oynatmak için bütün yapının değişmesi lazım

biraz emirhan-rıdvan sonrası gaz alma hamlesi bence. Stoper çok daha önemli ihtiyaçtı

Degisik transfer.o bilincalti ve ruhsal durumla neler olacak gorecegiz

Londra gece hayatinda dagilan, Istanbul'da darmadagan olur.

Umarim zorunlu satin alma opsiyonu vardir. Batsin itoglu itler.

Hazard mazard eğer peşinde koştuğumuz isimler buysa biz de farklı değiliz. O yüzden bence güzel transfer

Geri
Üst Alt