Beşiktaş Derbiye Çıkmama Kararı Aldı

Size bir sorum var . Senol gunes olayi hic olmasaydi , bir an icin maci 55 inci dakikaya kadar dusunun

Turk telekomda ornegin barcelona ile oynuyoruz , korner atmaya gelen messiye cakmak , para , anahtar atiyoruz , hakem bekliyor uyariyor kaptanlari cagiriyor

Ikinci kez atiyoruz , saha komiserlerini cagiriyor son kez uyariyor

Bir daha atiyoruz ve hakem iceri giriyor

Uefa kalkip "bu kadar 3-5 seyden mac mi tatil edilir" diye hakemini ezip barcalonaya ilk ucakla istanbula donup kalan 35 dk yi oynayacaksiniz mi der ?

Adam akilli cevap verin
Elmalarla armutları karıştırmışsın yine.bir cl maçında atılırsa hiç müsamaha yok bunu 3 yaşındaki çocuk bile bilir.bir Türkiye Kupası veya Türkiye lig maçını örnek vererek sonuca gitmeye çalışsan en az 20 derbide bu maçtan fazla kornerde cisim atılmıştır.hakem ve tinercilerde zerre kadar maçı devam etme düşüncesi yoktu olsaydı 2 dk beklemez hızlı kullanır olaylar büyümezdi.feneri savundurdun bana saçma sapan Barcelona örneği vererek :)

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şuana kadar kupadan kazandıkları 6.5 milyon lirayıda iade etmeleri gerekiyormuş.

Açıkçası Bjk sağlam bjr hamle yaptı. Beklemediğim bir hareketti.

Alnitak Alnilam Mintaka

Size bir sorum var . Senol gunes olayi hic olmasaydi , bir an icin maci 55 inci dakikaya kadar dusunun

Turk telekomda ornegin barcelona ile oynuyoruz , korner atmaya gelen messiye cakmak , para , anahtar atiyoruz , hakem bekliyor uyariyor kaptanlari cagiriyor

Uefa kalkip "bu kadar 3-5 seyden mac mi tatil edilir" diye hakemini ezip barcalonaya ilk ucakla istanbula donup kalan 35 dk yi oynayacaksiniz mi der ?

Adam akilli cevap verin

Haklısın

Ama bir de şöyle düşün Barcelona Türk Telekom’a geldi. Barca’nın attığı golden sonra sevinirken Messi’nin kafasını bozuk para veya çakmak ile yardılar. Maç tamamlanır mıydı? Uefa ne ceza verirdi? Uefa Suarez’e seyirciyi tahrik etti diye 1 maç ceza verir miydi?

İlk maçta vodafone arena’da golden sonra mehmet topal’ın kafası yarıldı atılan maddelerden. fernando’ya tahrik etti diye ceza verildi. Beşiktaş seyircisi ceza almadı.

Bu konuda da Fenerliler haklı maalesef çifte standart daha doğrusu standartsızlık akıyor tff ve kurumlarında ve artık sıfırı gördüler.

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar.

Kaos çıkar İnşallah. Umrumuzda olur mu ? Asla. Yaşasın anarşizm.

Adam akilli cevap verin

Şampiyon olmuş takıma Play-off oynatanlardan mı adalet bekliyorsun?

Elmalarla armutları karıştırmışsın yine.bir cl maçında atılırsa hiç müsamaha yok bunu 3 yaşındaki çocuk bile bilir.bir Türkiye Kupası veya Türkiye lig maçını örnek vererek sonuca gitmeye çalışsan en az 20 derbide bu maçtan fazla kornerde cisim atılmıştır.hakem ve tinercilerde zerre kadar maçı devam etme düşüncesi yoktu olsaydı 2 dk beklemez hızlı kullanır olaylar büyümezdi.feneri savundurdun bana saçma sapan Barcelona örneği vererek :)

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevgili osman , ben sinan bilgin olarak temiz futboldan yanayim , su maca verdigim paranin yarisi gitti bosa , beni delirtiyor bu 1 haftadir

Adamlar olmayan bir karari uydurdular ustelik benim parami gasp ettiler . Ben ne atmisim sahaya da parami caliyorsun ey tff ? Agzimi acmadim adam gibi macimi izledim , hem de ne fb liyim hem bjk

Hakemini de eziyorsun ustelik

Futbolda CL de boyle avrupa liginde boyle liglerde boyle diye disiplin uygulamalari degismez , hepsi uefa ve international board kararlari ile baglidir

Rezalet bir karardi . Ikisini de hukmen yenik saysinlar ona bile katilmaz ama sevinirdim

Ama devam nedir ? Bunlara canak tuta tuta o bahsettiginiz "e bu ulkede bu kadari olur" lafina maruz kaliyoruz

Olmayacak , yapan cezasini cekecek yeter artik

O zaman neden TFF talimatlarında saha olayları yüzünden yarıda kalan maça dair bir kural var. Tabiki mantıklı geliyor. Biz de Olimpiyat stadında 3-0 aldık maçı. Fener, Trabzon maçını 3-0 aldı. 50 bin kişi gerektiğinde oradaki 10 kişiye sahip çıakcak. Özel güvenlik orayta gelen deplasman takımı oyuncularını veya teknik heyetini darp etsin diye konmuyor. Maddeyi atanı görecek ve alıp dışarı götürecek.

Her olayı böyle türk usulü geçiştirirsek, hep işimize gelen tarafı tutarsak yarın bizi de vurur. Bünyamin Gezer'in yardımcısının başı yarıldı maçın hemen başında orada bizim maçta, adam maçı tatil edemedi ve rezalet bir maç yönetti bizim aleyhimize. Maçtan sonra da o maçı oynatmasam 50 bin kişi sahaya inerdi dedi. O ne ala yahu hakemleri sindir, rakip takımı sindir sonra da maç oynat.
Turk usulu falan degil elma ile armutu karistirma her sahada olan olayi tek bir olaymis gibi goreceksek her sahaya atlayan adamda mac tatil edilsin.

Bak ne diyorum tekrsr oku istersen.
Dusme hattini gozunun onune al riskli bir son mac deplasman takimi gitsin taraftari tahrik etsin anasina sovsun sahaya yagacak seyleri dusun her maci iptal mi edeceksin. Mac mi oynanir zannediyorsun o saatten sonra her gotu sıkışan taraftara oynar nasil olsa hukmen.
Nasil fener macinda seyirciker birbirine birseyler atiyor diye bizim taraftar dissariya alindigi zamanlar olduysa bu macta da aynisi olmaliydi. Hakem aninda polisi cagirip o bolgeyi disariya attirip kaldigi yerden devam edecekti.

Disiplin talimatlari diyipte kafa sisirmeyelim ayrica disiplin talimatlarinda twitten oyuncu ceza alir diye madde de yok tek ceza alan melo oldu bu olmayan maddeden hatirlatayim. Demek ki neymis disiplin talimati aciklar ile doluymus.
Mal besiktaslilari korumaya gerek yok.
Mac esnasinda senol denen tiyatrocunun kafasinin yarilmadigi kanitlarla ortada yine tolganin gaz alarak taraftari tahrik ettigi de beli

Onuny alamazsin bu islerin oynatacaksin taraftarla dalasana kirmizi ve yallah soyunma odasina

Haklısın

Ama bir de şöyle düşün Barcelona Türk Telekom’a geldi. Barca’nın attığı golden sonra sevinirken Messi’nin kafasını bozuk para veya çakmak ile yardılar. Maç tamamlanır mıydı? Uefa ne ceza verirdi? Uefa Suarez’e seyirciyi tahrik etti diye 1 maç ceza verir miydi?

İlk maçta vodafone arena’da golden sonra mehmet topal’ın kafası yarıldı atılan maddelerden. fernando’ya tahrik etti diye ceza verildi. Beşiktaş seyircisi ceza almadı.

Bu konuda da Fenerliler haklı maalesef çifte standart daha doğrusu standartsızlık akıyor tff ve kurumlarında ve artık sıfırı gördüler.

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar.

Hic bir zaman duzeltemeyiz bu mantikla . Ki tff ile yine duzeltemeyecegiz belli oldu

Ama duzelmesi lazim

Milat

Beşiktaş Demirören ve karara imza koyan BJK'liler için de disiplin süreci başlatacakmış.

Tebrik ederim bunu da ayrıca yapacaklarsa.

Sevgili osman , ben sinan bilgin olarak temiz futboldan yanayim , su maca verdigim paranin yarisi gitti bosa , beni delirtiyor bu 1 haftadir

Adamlar olmayan bir karari uydurdular ustelik benim parami gasp ettiler . Ben ne atmisim sahaya da parami caliyorsun ey tff ? Agzimi acmadim adam gibi macimi izledim , hem de ne fb liyim hem bjk

Hakemini de eziyorsun ustelik

Futbolda CL de boyle avrupa liginde boyle liglerde boyle diye disiplin uygulamalari degismez , hepsi uefa ve international board kararlari ile baglidir

Rezalet bir karardi . Ikisini de hukmen yenik saysinlar ona bile katilmaz ama sevinirdim

Ama devam nedir ? Bunlara canak tuta tuta o bahsettiginiz "e bu ulkede bu kadari olur" lafina maruz kaliyoruz

Olmayacak , yapan cezasini cekecek yeter artik

en mantıklı olanı bu olurdu aslında iki tarafında suçu var, nba de hakemler de bu tarz uygulama yapıyor zaten bir kavga varsa 2 taraf da teknik faul alıyor

Beşiktaş Demirören ve karara imza koyan BJK'liler için de disiplin süreci başlatacakmış.

Tebrik ederim bunu da ayrıca yapacaklarsa.

İnşallah başlar disiplin süreci, kendileri kazdıkları çukura düştüler iyi ki hükmen almadılar yoksa arenadada yaparlardı bankolar bankosu.

Kapali kapilar arkasinda anlasma olmus arkadaslar. Kupa Fenere, BJK ise sampiyonluk sözü almis TFFden.

Kaynak Emre Saykal

Kurallarin cercevesi net . Seyircilerin guvenliginden ve hareketlerinden ev sahibi takim sorumludur

Oraya bjk li truva yapmis , Gs li sinan gitmis , bunlar kurallarda bir ayricalik saglamiyor

Oraya gelen adamlarin hepsinden fb sorumlu , bu kadar . Geri kalan cirkef senol , tolga denen tip ayrica ele alinacak

Sen fb ye neden 3 mac seyircisiz cezasi veriyorsun o zaman ? Madem seyirciden kaynakli bir durum yok neyin 3 mac cezasi bu ?

Bu kadar cekiski mi olur

Dusunuyorum da Senol gercek bir filozof

Ikinci yari anladi ki elenecek, hatta daha fazla kirmizi yiyecek

Derhal sahayi terk etti, ya hukmen galip ya hukmen maglup olurum dedi

Hukmen galip olsaydi ciddi basariydi, oynamadan kaybedecegi maci kayipsiz verecekti

Simdi de hukmen maglup olacak ama onur, gurur, seref gibi tatavalar yaparak bizim mac oncesi camiayi kenetleyecek

Ayrica Fener'e "elenmemis" olacak ve kirmizi kart gormeyecek

Fb de az delikanli olsun , siz cikmiyorsaniz biz de cikmiyoruz desinler

Geri
Üst Alt