Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.496
- 106.109
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Federasyon degismeyecegine gore bu karar bjkye birsey kazandirmaz ,paf takımla cikmak daha akıllıca olurdu bence
Ayık kafayla yakaladığımıza göre soralım,sence Fb-Bjk gerginliğinin bizim maça aleyhimize bir yansıması olur mu?
Şuphen mi var???Ekli dosyayı görüntüle 21143
Su heriflere aciyan, merhamet duyan ve duyar kasan Galatasaraylilari görmek beni cok üzüyor ve daha önemlisi cok sinirlendiriyor.
2 senedir herifler istedikleri gibi at kosturuyor, hala su serefsizlere destek cikanlar falan var. Aynen böyle devam edin sizi gidi cakma objektifler sizi.
Bjk nefreti ortak paydada buluştuğumuz tek husus olabilir.
Fenerden daha cok nefret ettigin hususuna kalıbımı basmak isterim .Su heriflere aciyan, merhamet duyan ve duyar kasan Galatasaraylilari görmek beni cok üzüyor ve daha önemlisi cok sinirlendiriyor.
2 senedir herifler istedikleri gibi at kosturuyor, hala su serefsizlere destek cikanlar falan var. Aynen böyle devam edin sizi gidi cakma objektifler sizi.
İrledenmesi gereken bi postBjk nefreti ortak paydada buluştuğumuz tek husus olabilir.
Galatasaray sevdasi?
Galatasaray sevdasi?
İrledenmesi gereken bi post
Yine mi mağdura yattı bu tinercilerEkşi'ye baktım da "Gururlan beşiktaşlı" moduna girmişler yine allah'ın tinercileri. Baktın eleyemeyeceksin hemen ortalığı karıştır tiyatro çevir, sonra hükmen galibiyet için masa başı işlere giriş, masa başında da mağlup olunca küstüm oynamıyorum deyip işin içinden çık
Bu onurlu bir duruş değil tam tersi onursuz bir şekilde mücadeleden kaçmaktır. Bizim baskebol maçına çıkmama kararımızla bu olayın en ufak bir alakası yoktur. Bu tamamen bjk tiyatrosudur. Efendi beşiktaş... Yersen
![]()
Viva Tokyo!Profil fotoğrafına geldim. Gerçekten güzel bir hanım kız.![]()
Federasyon degismeyecegine gore bu karar bjkye birsey kazandirmaz ,paf takımla cikmak daha akıllıca olurdu bence
O onur ve haysiyet ne gezer bjk'de? Maç gidişatı bu yönde olsaydı ne olursa olsun maç yarım kalmazdı zaten. Bjk ne yapar eder o maçı bitirirdi. Biz malımızı bilmiyor muyuz? Efendi beşiktaşmış da bilmem neymiş... Başka kulüpler bu numaraları yiyebilir de biz yemeyiz.Acaba maçın yarıda kaldığı anda BJK 1-0 önde olsaydı ve 10 kişi kalan taraf Fener olmuş olsaydı acaba yine sahaya çıkmamak isterler miydi ?![]()
Dogru ,atladigim 1 detay olmus ama sen yinede hamlelerine dikkat et puki!!Federasyon degismeyecegine gore bu karar bjkye birsey kazandirmaz ,paf takımla cikmak daha akıllıca olurdu bence
kaldığı yerden devam etmeyecek miydi? oluyor mu öyle pafla filan.