Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ: "Pazartesi akşamı çıkıp maçımızı oynayacağız"

Şu itlere koy be Galatasaray.

Yenilecegiz diye korkmaya baslamislar.

Niye stres yapiyorlar anlamadim ya.

ya siz nası temsil ettiniz ülkeyi bi anlatıver allasen

Ülkeyi mi temsil etmişler puhahahah

Bu arada daha resmi teklif bile yokken alel acele açıklama yapmanız sizin nasıl kompleksli bir camia olduğunuzu gösteriyor dur bi bismillah gece bitti maç

Lucescunun özlü sözü ile köpekler istedi diye atlar ölmez...

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Lan tamam hükmen galip de ilan edebiliriz sizi. Alın liginizi de derbiciğinizi de sokun gö(Z)ünüze.

Hayatımda bu kadar malkovski yöneticileri olan başka Klüp görmedim

ya bunlara minnet etmek hata zaten gerek yok erteleme fln koyun geçin şunlara ağızlarına tıkın lafları

hiç muhattap olmaya değmez bile. paf maf bişey çıkarsınlar vallahi gram umrumda değil tinercilerin maçı

Yenebilecegimiz bir rakip için gereksiz bir aksiyon olmuş. Kabul etmeyecekleri de net. Günün şartında hava durumu aksine sebep olursa ertelenir anca. Türk futbolunu da kurtarmakla şahsım adına ilgilenmiyorum. Sadece Galatasaray destekçisiyim. Futbol evrensel bir organizasyondur. Milli meseleye çevirmeye gerek yok, ki tüpçü döneminden bu yana Milli Takım duygumu da yitirmiş biriyim. Bu beni düşman mı yapar, hain mi? O 2002-2008 duygularını alamıyorsam bunu futbola yön verenler düşünsün. Eskiden Türk takımlarını Avrupa'da desteklerken şu an bunu yapmak içimden gelmiyorsa sebep olanlar kendini sorgulasın. Nihat Kırmızı beye bu manada katılmıyorum. Bu bizim başarımızdır; her defasında Fransız yaftasını yapıştırıp el avuç kaşıyıp fark yememizi bekleyenlerle, başarımıza tesadüf deyip, ülkemize Avrupa 'dan hiç kupa gelmedi ki diyerek yok sayanların değil. Atılmış en doğru twitlerden biriydi o jknin elendiği zamandı galiba UEFA kupalı olan. Bu azimle de bunları yenip ağzını kapatmak farzdır.

Önce bunlara koyup ardından Barcelona dostumuzu yenersek toplu kuş ölümleri gerçekleşir.

Yalnız hiç bir sebepten değil de sanki hakemler bu hafta grev yapacak öyle ertelenecek gibi :asd:

Bu tinercilerin son senelerde çok gözleri kalktı. Bence de erteleme talep etmeyip, as kadroyla çıkmalı ve gereğini hem sahada, hem de tribünde yapmalıyız.

Esasen hava şartları uygun olursa erteleme bizimde işimize gelmez

vur ağzına geç işte. biz kaldırdık bu torosluların g.tünü de.

Geri
Üst Alt