Haber Beşiktaş, Leandro Trossard'ı 18+2 Milyon Euro Karşılığında Transfer Etmek Üzere

jkye gelenin ben aklını cümlesi akıllarda

Bu da boyle demis.

Daha iyisini alacağiz mi gorucez bakalim.

Bizim gençleşmemiz lazım. Hazır 11'e sürülebilecek nispeten yaşı uygun oyuncu almamız lazım. Enciso, Can, Bilal El Khounussi, Lesley vb. gibi. Van Dijk falan uzak durulması gerekmekte diye düşünüyorum.
Boyle bir politikaya genç mi o nedirla yeniyormu ne oluyo yani diyen bir kafada biriyle girmemiz garip yalnız rtaş 500 bin yıl gecse okan buruk bu işi yapamaz zihniyetinde yok bir defa şampiyon yapmakla genç adam oynatmak farklı iş.

Boyle bir politikaya genç mi o nedirla yeniyormu ne oluyo yani diyen bir kafada biriyle girmemiz garip yalnız rtaş 500 bin yıl gecse okan buruk bu işi yapamaz zihniyetinde yok bir defa şampiyon yapmakla genç adam oynatmak farklı iş.
Barış'ı, Boey'i hatta gerektiğinde Yunus'u oynattığı gibi oynatır. Her genç oyuncu aynı değil. Mesela Enciso gelse oynatmayacak mı yada Baleba veya Lesley Ugochukwu?

Maliyetinden bağımsız çok iyi transfer. Bu öyle kolay salacak bir topçu da değil

Ula bunlara trossard diye hakem turpin'i kaktırmış olmasınlar

images-14.webp

Mal olm bunlar

Böyle iki üç iyi transferle olacak iş değil bu takım götüm gibi. Her sene aynı boku yiyip yine akıllanmıyorlar

İki üç seneyi daha çöpe atıp potansiyele yatırım yapmaları lazım şampiyon mu olacaksın sanki de bu kadar para harcıyorsun boka batmışken

Geri
Üst Alt