Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Abi harbiden kabak tadi verdi artik.
Her maç ayni 11 ile baslayip farkli sonuç almayi bekliyoruz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de kadroyu beğenmedim ama hocamıza da hakaretvari laflar da etmeyelim...

Senior Terim, M.City tarzı oyunu domine edip top göstermeyecek takipe. Posession futbolu ile yaklaşacağız rakip kalesine.
Evet kafa sinemasinda öyle canlandirmistir da gercek hayatda öyle olmiyacak hele birde belhanda rezil oynayip krimiz yerse gel cümbüse

Belhanda'yı 10 a atmış hocam. Emre'nin yapamayıp allahın apaçisinin daha iyi yaptığı ne varsa biri söylesin bilelim...
Arkadaşlar arasında 'Babam' derim, o kadar severim, tercihlerinide çok sorgulamam (-mazdım)... saygım sevgim bakii olmakla beraber bu apaçi yakacak başını bi gözünü aç hocam gözünü artık !!! Sen var olduğun sürece seni her daim başımızda görmek isterim şahsen ama yaşlandıkça inada mı bindiriyorsun yoksa duygusallaşıyor musun artık neyse başını yaktı yakacak senin, çok az kaldı bak !!

Seri gibi adamı kaybediyoruz. Nzonzi-Lemina-Seri üçlüsünde ısrar edilmeli, hoca inatla Belhanda'dan vazgeçmiyor. Seri'yi 10 numaraya atacaksın o adam açılır orada. Feghouli haftalarca oynamadı, Belhanda'ya neden aynısı uygulanmıyor anlamış değilim.

Seri gibi adamı kaybediyoruz. Nzonzi-Lemina-Seri üçlüsünde ısrar edilmeli, hoca inatla Belhanda'dan vazgeçmiyor.
Seri'den bu saaten sonra iyi performans beklemiyorum. Adam yalamaya döndü 1 hafta var 1 hafta yok. Ayrıca kendi kötü oynayınca kesiliyor diğer 2 torpilli sahada ben olsam bende oynamam. Zaten kiralık adam.

Hocam 8jkye oynayın demiş iddiada

Takımı tek hızlandıran adam emre var bunu neden kesersin hocam

Terimciler maç sonu çıkıyor demesin diye baştan konuşuyorum;hoca sezon başından beri veremediği gazı bu maç da veremediyse,bu kadro ,bu maç hocaya yazar.baya baya da eleştirilir.bu paraların döndüğü dünyada yok öyle boş beleş inat.

Umarım yanılırız ama keyfimi kaçıran onbir.

Herşeye rağmen armanın peşindeyiz,vurduğunuz gol olsun aslanlar.

Belhanda çıkarken tüm stada küfretti şimdi 11 de. Hoca taraftarla inatlaşmaya devam ediyor bunu Belhanda yerine Emre mor Taylan falan yapsaydı Galatasaray’ın örf adetlerinden bahsedip kadro dışı bırakırdın ayıp oluyor cidden !

Ne çok prof insan var su ülkede arkadaş gerçekten cahillik akıyor. Belhandayi bende görmek istemiyorum ama yorumlar gerçekten 12 yaş sınırında

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He alüminyum atom parçalıyoz sanki alt tarafı futbol isimli bir oyun ve kuralları az çok belli bir oyun senin başında ki hoca her hafta aynı yanlışlara devam edince insanlar tepki gösteriyor bunun için üst düzey iq gerekli değil

doğrusunu söylemek gerekirse seri de bir bok oynamıyordu

Bence besiktasin ilk 11 kadrosu bizden iyi. Bizden daha dikine oynarlar. Besiktasin gol sansi bizden fazla

Hoca eğer tazminat almak istiyorum beni kovmanız için bekliyorum diyorsan açıkça söyle bir gıdım ses edersem şerefsizim, yeter ki böyle kadrolar çıkarma.
Taraftarın aklıyla alay etme...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli Belhanda Babel = Sıfır pozisyon.
Belhanda'nın Bjk'li futbolculara bir asisti olur ama.

Geri
Üst Alt