Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kafa sinemasinda öyle canlandirmistir da gercek hayatda öyle olmiyacak hele birde belhanda rezil oynayip krimiz yerse gel cümbüseSenior Terim, M.City tarzı oyunu domine edip top göstermeyecek takipe. Posession futbolu ile yaklaşacağız rakip kalesine.
Eee o taraftara ana avrat düz giden adamı baş tacı ediyo onu napcazArkadaşlar ben de kadroyu beğenmedim ama hocamıza da hakaretvari laflar da etmeyelim...
Seri'den bu saaten sonra iyi performans beklemiyorum. Adam yalamaya döndü 1 hafta var 1 hafta yok. Ayrıca kendi kötü oynayınca kesiliyor diğer 2 torpilli sahada ben olsam bende oynamam. Zaten kiralık adam.Seri gibi adamı kaybediyoruz. Nzonzi-Lemina-Seri üçlüsünde ısrar edilmeli, hoca inatla Belhanda'dan vazgeçmiyor.
He alüminyum atom parçalıyoz sanki alt tarafı futbol isimli bir oyun ve kuralları az çok belli bir oyun senin başında ki hoca her hafta aynı yanlışlara devam edince insanlar tepki gösteriyor bunun için üst düzey iq gerekli değilNe çok prof insan var su ülkede arkadaş gerçekten cahillik akıyor. Belhandayi bende görmek istemiyorum ama yorumlar gerçekten 12 yaş sınırında
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi