GSCimbom
Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!
Alper Altun

Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu! Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
142
Okunma
6K
Sayfa
5/8
Belhanda'yı 10 a atmış hocam. Emre'nin yapamayıp allahın apaçisinin daha iyi yaptığı ne varsa biri söylesin bilelim...
Arkadaşlar arasında 'Babam' derim, o kadar severim, tercihlerinide çok sorgulamam (-mazdım)... saygım sevgim bakii olmakla beraber bu apaçi yakacak başını bi gözünü aç hocam gözünü artık !!! Sen var olduğun sürece seni her daim başımızda görmek isterim şahsen ama yaşlandıkça inada mı bindiriyorsun yoksa duygusallaşıyor musun artık neyse başını yaktı yakacak senin, çok az kaldı bak !!

Seri gibi adamı kaybediyoruz. Nzonzi-Lemina-Seri üçlüsünde ısrar edilmeli, hoca inatla Belhanda'dan vazgeçmiyor.
Seri'den bu saaten sonra iyi performans beklemiyorum. Adam yalamaya döndü 1 hafta var 1 hafta yok. Ayrıca kendi kötü oynayınca kesiliyor diğer 2 torpilli sahada ben olsam bende oynamam. Zaten kiralık adam.

Terimciler maç sonu çıkıyor demesin diye baştan konuşuyorum;hoca sezon başından beri veremediği gazı bu maç da veremediyse,bu kadro ,bu maç hocaya yazar.baya baya da eleştirilir.bu paraların döndüğü dünyada yok öyle boş beleş inat.

Umarım yanılırız ama keyfimi kaçıran onbir.

Herşeye rağmen armanın peşindeyiz,vurduğunuz gol olsun aslanlar.

Belhanda çıkarken tüm stada küfretti şimdi 11 de. Hoca taraftarla inatlaşmaya devam ediyor bunu Belhanda yerine Emre mor Taylan falan yapsaydı Galatasaray’ın örf adetlerinden bahsedip kadro dışı bırakırdın ayıp oluyor cidden !

Ne çok prof insan var su ülkede arkadaş gerçekten cahillik akıyor. Belhandayi bende görmek istemiyorum ama yorumlar gerçekten 12 yaş sınırında

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He alüminyum atom parçalıyoz sanki alt tarafı futbol isimli bir oyun ve kuralları az çok belli bir oyun senin başında ki hoca her hafta aynı yanlışlara devam edince insanlar tepki gösteriyor bunun için üst düzey iq gerekli değil

...
0x0-menajeri-resmen-acikladi-belhanda-besiktas-macinda-1572172361729.webp
0x0-menajeri-resmen-acikladi-belhanda-besiktas-macinda-1572172361422.webp
0x0-menajeri-resmen-acikladi-belhanda-besiktas-macinda-1572172358877.webp
0x0-menajeri-resmen-acikladi-belhanda-besiktas-macinda-1572172360680.webp
tapatalk_1572188768113.webp
dursun-ozbek.webp

Geri
Üst Alt