Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Lemina'nın topla çıkışları kilit rol oynayacaktır bu maç. Babel ve Feghouli biraz gününde olursa, pozisyonları değerlendirebilirsek neden olmasın.

Ben seride falan değilim aslında farklı bir şey yapsın ne bileyim jimmy emre ile çıkalım bir maçada bakalım ne oluyor hani. Her maç aynı kadro kurup farklı bu hafta kesin koşacaklar diye beklemek ne bileyim sağlıklı bir beynin yapacağı işler değil.
Elinde emre gibi deplasman oyunları için yaratılmış tutulamayacak bir güç var dakika 5te sarı kart yedir anasını satayım feghouli oyuna girdiğinde dokunmaya korksunlar misal akıp gitsin

Su belhandabin yaptigi hareketten sonra kadro disi olmasini beklerdim ama adam yine ilk 11de yaziklar olsun fatih hoca

3. Bölgeye giremeden bol bol yan ve geri pas yapıp gol atamayacağımız maç olacaktır. Şanslı olsakta 0-0 bitse bari...

Emre mor yine yok. Yorum yapmayim diyorum da takımın tek hızlı adam geçen futbolcusunun bugüne kadar en kötü 6-7 mac 11 oynaması gerekiyodu. Bugüne kadar toplasan 1 maç oynayamadi ki takimda gördüğüm tek ışık vadeden adam.

Terimciler maç sonu çıkıyor demesin diye baştan konuşuyorum;hoca sezon başından beri veremediği gazı bu maç da veremediyse,bu kadro ,bu maç hocaya yazar.baya baya da eleştirilir.bu paraların döndüğü dünyada yok öyle boş beleş inat.

Umarım yanılırız ama keyfimi kaçıran onbir.

Herşeye rağmen armanın peşindeyiz,vurduğunuz gol olsun aslanlar.
Bu sene 8-10 oldu heralde sayamadım. Mancini-tudor-riekering şunun yarısını yapsa ortalık yangın yeriydi

Albayrak: "Sana hoca şans verecek"

EH5OJ1WWkAANCsc.jpg

Herif sanarsın messi vazgeçemiyoruz. Bir bok yaptığıda yok bu kadar kayırma ben yeryüzünde görmedim daha

Tabiki her hoca hata yapabilir.Kadro seçimi yaparken oyuncularla birlikde olduğu için o çoğu seçimi daha iyi bilecek.Hani babel tercihi ne olursa anlaşılabilir.

ama mariano ve belhanda tercihi istifa sebebidir.Bu artık göz göre göre yapılmış bir hatadır.Hocayı çok seviyorum ama artık yeter.
ben Fatih terimi oyuncu tercihlerinde hiç bu kadar bariz hatalar yaparken görmemiştim.

hani hoca çok otoriter, sert, adaletli falan diyoruz ya hepsi palavra.
Ben galatasaraylıyım diyen adam Galatasaray için egosunuda, inadını bir kenarıya koyar ne gerekiyorsa onu yapar.Şöyle Galatasaraylıyım, böyle Galatasaraylıyım diye masal anlatmasın.Bizde ona göre değerlendirelim.Ve bu hataları biraz daha normal karşılayalım.

Geri
Üst Alt