Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Bende olsam bu kadro ile cikardim emre mor gecen hafta gorduk savunmaya sifir yardim 10 kisi rakip icimizden gecti emre mor 60 tan sonra alinacak risktir

Belhandadan vazgec artik, gizli seks kasetimi var elinde? Hayirdir bu adama verilen kredi bugune kadar kimseye verilmedi

20191027_182930.jpg
Her hafta aynı eziyet. Aynı hatayı yapmakla ilgili güzel bir laf var herkesin bildiği ama hocaya saygımdan yorumu burada bitiriyorum.

Bu takimda Sneijder ve Belhanda ayni.anda olsaydi galiba FT Sneijderi oturtup Belhanda yi sahaya surerdi!

Bu nasil bir aşk anlamadım gercekten!!

Boş mesajları raporladık moderasyona az da olsa katkımız olsun

Kadroya baktığım zaman yine çok değerli bir kadro. Rakibinden tek tek baktığın zaman çok önde bir kadro var.

Kafamda bir kaç soru işareti yok değil.

1. Nzonzi, Belhanda, Babel ve Feghouli tempolu oynayabilecek mi? Daha önce bubu başaramadılar.
2. Çalım ile adam geçip, dikine oynayıp orta yapabilecek birinin eksikliğini yaşayacak mıyız?
3. Bu genel hücum hattı (bir oyuncu farklı olunca bile... seri mesela) hücumda çoğalmada ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Hoca değişik taktik antremanları yaptırdı mı? Andone ceza sahası içinde tek başına kalıp yokları mı oynayacak?
4. Babel, Belhanda ve Feghouli defansa yardım etmiyor. Lemina’nın durumu da soru işareti. Yavaş bir Nzonzi, defansif olarak zor durumda kalacak mı?

Bu 11'i çıkaran td olası bir ters skorda istifa etmeli

Ben seride falan değilim aslında farklı bir şey yapsın ne bileyim jimmy emre ile çıkalım bir maçada bakalım ne oluyor hani. Her maç aynı kadro kurup farklı bu hafta kesin koşacaklar diye beklemek ne bileyim sağlıklı bir beynin yapacağı işler değil.
Elinde emre gibi deplasman oyunları için yaratılmış tutulamayacak bir güç var dakika 5te sarı kart yedir anasını satayım feghouli oyuna girdiğinde dokunmaya korksunlar misal akıp gitsin
Hiçbir sorun onu yaratan bilinç seviyesiyle çözülemez.

Delilik, tekrar tekrar aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektir.

imagegroup.jpeg

Su macta emre moru oynatmiyor ya ne desek boş artik. Adamın kafa gitmis.

Adaletin olmadığı yerde başarı tesadüflere kalır. Çekirge dediğin de 2 kere zıplar....

images

Geri
Üst Alt