Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Maç boyu GS taktiği

Falcao, Onyekuru'ya alan açar

Babel uzaktan şutlar ile kaleyi yoklar ve biter.

İlk 11'i bizim dışımızda bilmeyen yokmuş zaten. Yazık gerçekten, daha maça çıkmadan 1-0 geride başlıyoruz.

Ya ne Babel'i ne Falcao'su hala daha allasen? Hoca senin forma adaletine s.kayım afedersin. Halil ile Kerem nasıl olmaz şu maç ya? Diğerleri g.tünü döndürene kadar mevsimler geçiyor, hoca hala daha bunlardan medet umuyor. Hoca hakikaten bitmiş yav gerçekten yazık.

Ya ne Babel'i ne Falcao'su hala daha allasen? Hoca senin forma adaletine s.kayım afedersin. Halil ile Kerem nasıl olmaz şu maç ya? Diğerleri g.tünü döndürene kadar mevsimler geçiyor, hoca hala daha bunlardan medet umuyor. Hoca hakikaten bitmiş yav gerçekten yazık.
Kanımızı emmeye devam edecek sinyor

Geriye yardim etmeyen 4 adamla cikiyor

Galiba rezil olup tazminat almak pesinde birileri

Bari kerem falcao onye

olsaydi. Insallah babel solda olmaz. Yoksa saracchi geberir bugün

Kadro mantıklı filan değil. Bu kadro son 4 maçı oynasa şu an bu maç formalite olacaktı. O gençler bizi buraya getirdiyse öz güvenlerini kırmayacaksın. Sezon başından beri 40’maça çıktık 35 i farklı 11 di bizi bitiren bu oldu bu sene. Neyse inş kazanırız da ite köpeğe laf vermeyiz..

Tinerspor zayıf rakibi karşısında zorlanmadan kazanır. Beşiktaş maçlarını ben derbiden bile saymazdım ama imparatorumuz son iki yıldır bu eziklere karşı bile madara oluyor.

Hoca resmen bitik tecrübelileri beni kurtarın diyerekten salıyor sahaya.

90 dakikada 2-3 şut çekecek 1i gol olacak diye Babel'e maruz kalıyoz

E04TrW9XEAA-VOJ.webp

E04TrhVXsAsg6_G.webp

Hoca yine her zamanki gibi gençlere güvenmediğini açık açık belli etmiş böyle önemli bir maçta ihtiyarları onbire yazarak. Akranlarından destek bekliyor heralde ama onların da kendisi gibi içi geçmiş. Hocammmm kulağın duyuyorsa aç futbol artık gençlerle hızlı oynanan bir oyun.

Akbabayı beğenmedim ortada eksik oynatıyor, ilerde de Falcao yerine Halil olsa daha iyiydi. Terim korkmuş savunma oynatacak ilk maça benzer bir oyun bekliyorum.

Geri
Üst Alt