Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Falcao Babel ve Akbaba
Hoca maçı mı satıyor ne oluyor?
Taylan versus Atiba+Josef.
Orta sahayı verdik rakibe.
Falcao kucakta zaten kımıldayamaz.
Bjk kapalı oynar Onyekuru alan bulamaz.
Kaldık Babel ve Akbaba'ya, Allah kurtarsın.

Gscimbom mobil

net yenildik. babel-falco-donk-gedson ile aynı anda bu kadar gamsız futbolcuyla man.city bile oynayamaz

Bu nasıl kadro Allah için Fatih Hoca? Yani neden bu kadar öngörüsüz olunur?

Şimdi rakibimiz kim : Bjk
Bu sene bjk yi ön plana çıkaran olay ne : Fizik kondisyon tempo farkı.
Bu durumda senin ne yapman gerekir: Fizikli nispeten güçlü oyuncuları tercih etmen genç oyuncuları tercih etmen gerekir.
Sen kimi tercih etmişsin: Falcao, Onyekuru, Babel, Emre Akbaba

Yani hadi hoca bu tercihleri yapıyor bir Allahın kulu demiyor mu hocam böyle olmaz diye. Falcao, Babel, Feghouli, Arda. Bu dört oyuncunun ikisi asla aynı anda sahada olmamalı. Hoca hala farkında değil elindeki kadronun çok yazık.

Maçın sonucu elbette her şey olabilir. Belki farklı kazanacağız ama ben maçtan önce söyleyeyim kadro çok çok yanlış. Bu sene özellikle ikinci yarı hoca inanılmaz hatalı kararlar veriyor sanırım geniş kadro hocaya yaramıyor.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son haftalarda maç kazandıran halil kerem yok, dinamik golcü adam mohamed yok. Bravo.

Fatih hoca tercihini tecrübeden yana kullanmış, umarım planları tutar.En kötü şartlarda klübede oyuna etki edebilecek silahlarımız var.

Ulan mohamed oynasa top class falcao neden oynamadı, falcao oynasa çöl aslanı mohamed niye oynamadı????? Kimin oynadığının ne önemi var arkadaşlar, sonuçta hepsi ayak tenisi çalışmıyor mu?

Gerçi ne önemi var yav yensek daha kötü, belki fb şamp olcak. En temizi kargalar yensin, bu işkence bitsin, fb de başını alsın.

Ilk yariyi bir şekilde 0-0 bağlarsak ikinci yarida maçi aliriz..

Gerçi ne önemi var yav yensek daha kötü, belki fb şamp olcak. En temizi kargalar yensin, bu işkence bitsin, fb de başını alsın.
Bugün fb maks. Berabere kalır. Bizde alırsak işler başka hal alır diyeceğim ama 11i görünce diyemiyorum

Genç yıldızımız Falcao oynasın ya kendini kanıtlayacak dünya futboluna aslanım benim

Maçtan sonra istifa sesleri yükselecek.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt