Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

dünyadan ne futbolcular geldi geçti biri de bana sert dalıyorlar diye ağlamamıştır.

ilkokul seviyesinde başkanı olunca normal.

çok komik geliyor bana '' rafa'ya çok dalıyorlar '' açıklamaları.

velev ki böyle bir durum var adam alır faulünü çekilir kenara bkz : neymar.

O sıra program denk gelmişti konunun Rafa Silva'ya nasıl geldiğini anlatayım.

Talisca - fener sorusu sordular ne yapacaksınız diye fenerle yine dostluk naraları attı ilgilenmeyeceklerini söyledi sonrasında alakasız bir şekilde Rafa Silva üzerinden lafı yine bizim üzerimize getirdi.

Hepsini Galatasaray kompleksi sarmış yakında üst üstte koyup 5. yıldızı bir taraflarına monte edecez.

Kendi çapında laf sokmaya çalışıyorsun da aynı paraya Galatasaray Osimhen'i oynatıyor aramızdaki fark bu aslında bunun da farkındasın da yediremiyorsunuz kendinize. Kafanıza vura vura kabul ettireceğiz.

Transfer döneminin başında Rafa'ya iki takımdan teklif geliyor.
1. A Takımı
Türkiye'nin açık ara en başarılı ve itibarlı takımı
Son 2 sezonun şampiyonu
Şampiyonlar Ligi'ne gitme durumu var.

2.B Takımı
Kendi liginde bile 3.büyük muamelesi görüyor
Son sezonu liderin 46 puan gerisinde bitirmiş, ondan önceki sezon 3. olmuş.
Avrupa Ligine gidecek.

Şimdi bu doneler RS'nın önüne koyulacak elbet. Sonrasında Rafa Silva'nın Beşiktaş'ı para için seçmediğini sanan varsa ya aklı kıttır ya da konuştuğu kitle.

Transfer döneminin başında Rafa'ya iki takımdan teklif geliyor.
1. A Takımı
Türkiye'nin açık ara en başarılı ve itibarlı takımı
Son 2 sezonun şampiyonu
Şampiyonlar Ligi'ne gitme durumu var.

2.B Takımı
Kendi liginde bile 3.büyük muamelesi görüyor
Son sezonu liderin 46 puan gerisinde bitirmiş, ondan önceki sezon 3. olmuş.
Avrupa Ligine gidecek.

Şimdi bu doneler RS'nın önüne koyulacak elbet. Sonrasında Rafa Silva'nın Beşiktaş'ı para için seçmediğini sanan varsa ya aklı kıttır ya da konuştuğu kitle.
Gelmeden Portekizli Gedsonu aradı falan deseler, gedsonda Galatasaraya git derdi 😄

Hala bu adamin neden iyi topcu olarak anildigini anlamadim. Fenerdeki Saint Maximin su an icin cok daha onde bu arkadastan, ikisi de bal yapmayan ari profilinde.

BJK ozelinde polemik konusu yapilmasini ise anliyorum, cunku cok kucuk bir camianin konusabilecegi bir basari ya da hedef olmadigi icin surekli kendi oyuncularini one cikarma cabasi bunlar. Bkz. Semih Kilicsoy, Emirhan Topcu vs. surekli bir sekilde medyanin onunde atmak istiyorlar.

Gelmeden Portekizli Gedsonu aradı falan deseler, gedsonda Galatasaraya git derdi 😄

Eziklik psikolojisiyle saçmalamanın sınırlarını zorluyorlar Hocam. Kitle zayıf, kitle sentetik kullanıyor yapacak bir şey yok.

Dursun Özbek'e bile şükredeceğim aklıma gelmezdi, öyle kötü durumdalar.

Bu "malum takim", "bahsedilen takim" vs. zirvalari seviyeyi inanilmaz dusuruyor. Su anda aramizdaki farkin farkindalar ve tamamen k.o.c. uzerinden birlesmis durumdalar. Bu firsat daha onceki zamanlarda da gelmisti ama sagolsun FT ve Aysal bir cuval inciri berbat etmislerdi. Umarim bu sefer dengemiz disaridan bozulmaz ve ikinci bir 4-5 sene ust uste sampiyonluk goruruz.

Bazen diyorum ki acaba bu adamlar bunların hepsi hemşeri diye karıştırıp Bernardo Silva'yı ya da Bruno Fernandes'i falan aldığını mı zannediyor?

Havalara bak yav.

Bazen diyorum ki acaba bu adamlar bunların hepsi hemşeri diye karıştırıp Bernardo Silva'yı ya da Bruno Fernandes'i falan aldığını mı zannediyor?

Havalara bak yav.
Zamanında yanlış onanayi almisliklari var. Olabilir

dünyadan ne futbolcular geldi geçti biri de bana sert dalıyorlar diye ağlamamıştır.

ilkokul seviyesinde başkanı olunca normal.

çok komik geliyor bana '' rafa'ya çok dalıyorlar '' açıklamaları.

velev ki böyle bir durum var adam alır faulünü çekilir kenara bkz : neymar.
messinin bileklere balyozla girmedikleri kaldı adamın gıkı çıkmadı

1732197833557.webp

Artık şu iki takım birleşsin, Taşbahçe mi oluyor ne oluyorsa olsun. bjk, ikinci büyük olmak yerine başkasının altına yatmış, ne diyorsa onu yapıyor.

En son apo kerimin daha fazla gol katkısı vardı
Ötmeye başladıklarına göre bu vitaminsiz geçti apoyu herhal

Şu herif başkan seçildiğinde burada Yusuf Yusuf gibi takılan üyeler vardı eyvah adamın çevresi geniş bilmem ne falan diye.

Alın size o korktuğunuz bomboş herif

1-2 seneye Rafa takımdan ayrıldıktan sonra bizimde Rafa'mız vardı diyecekler. Demezler demeyin, yaşanacak çünkü.

Geri
Üst Alt