Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

en son portekiz liginde skor yapti sanirim

Bence düşüş olacak ama takımda ds futbolcu yok bununla oynayacak zaten. Gedson bir 2-3 maç oynadı tamam. Immobile de döner mi dönmez mi belli değil. Mertens bu yaşta olsa uçurur. Kaldı ki 37 yaşında bile önemli katkısı var.

1731306509781.webp

Adamlarda set hücumu yok gibi bir şey ama artık kontraları da çok zayıf, bayağı beceriksizlikler yapıyorlar. Daha çok ona bağlıyorum ben bu arkadaşın düşüşünü. Bizde olsa acayip skor katkısı yapabilirdi. Böyle 10 milyona falan değil tabii. Normal insani paralara alınabilse tahminim çok iyi transfer olurdu.

Adamlarda set hücumu yok gibi bir şey ama artık kontraları da çok zayıf, bayağı beceriksizlikler yapıyorlar. Daha çok ona bağlıyorum ben bu arkadaşın düşüşünü. Bizde olsa acayip skor katkısı yapabilirdi. Böyle 10 milyona falan değil tabii. Normal insani paralara alınabilse tahminim çok iyi transfer olurdu.

Planlı programlı oynamıyor BJK. Ara pas ata ata bir yere kadar cidden.

son bir iş.

iç sahada fb bitirmece.

ondan sonra ne yaparsan yap...

Patladı gitti bu eleman. Ama nerelerinde patladı? Orasını sormayın işte.

Bu arkadaş Türkiye veya Arabistan'a gidecekti, Beşiktaş yıllık 6 verince oraya gitti. Avrupa'da kalsa şu paranın yarısını alamazdi. İyi topçu, katkı verir ama asla 6 milyon Euro gömmem kariyerindeki en büyük kulüp Benfica olmuş adama. Mesela di Maria olsa gömerim o parayı.

Bu arkadaş Türkiye veya Arabistan'a gidecekti, Beşiktaş yıllık 6 verince oraya gitti. Avrupa'da kalsa şu paranın yarısını alamazdi. İyi topçu, katkı verir ama asla 6 milyon Euro gömmem kariyerindeki en büyük kulüp Benfica olmuş adama. Mesela di Maria olsa gömerim o parayı.
Sadece maaşla ikna etmediler ki üstüne 10 m euro imza parası verdiler yani 3 senelik maliyeti 10 + (6 x 3) = 28 m euro'ya denk geliyor.

Yillik 9 aliyor totalde.

Geri
Üst Alt