Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

İyi oyuncu ve ilk senesinde her türlü iş yapar. Mertens etkisi de görebiliriz ama riskleri var. Mertens çok daha büyük topçu bu arada orası ayrı (kariyer anlamında).

Dün 1 milyon euroya oynarken bugün 10 milyon euroya oynayacak, yükselişi 2018de başlamıştı ve o günden bu yana kendi konfor alanında çok fazla skor üretti.

Benfica zaten çoğu maçını farkla aldığı için çok skor üretmesi de biraz buradan geliyor.

Beşiktaş’ta iyi bir ortam bulursa faydalı olacaktır, 3-5 maç izleyince fizik kalitesini de konuşuruz ama şu ana kadar fiziksel anlamda skor üretmesini olumsuz etkileyen bir durum olmamış. Ligdeki sertliğe dayanma gücüne göre bir kariyeri olacaktır.

Muci, Musrati ve Rafa'ya inanılmaz para bağladılar. Hiçbiri de net katkı verecek oyuncu değil.

Rafa Silva'ya bu paraları veriyorsan Icardi etkisi yapması lazım başka türlü kurtarmaz

İsmi bizimle anılırken de söylemiştim kariyeri boyunca portekizden çıkmamış, tamamen dinamizmiyle temposuyla oynayan 31 yaşındaki bir adama bu paralar verilmez. Çok büyük bir risk bjk için. Bizim ve şikecilerin bu kadar güçlü olduğu ortamda bu yatırımın karşılığını alabilme ihtimalleri de baya düşük

bişey diyim mi 10 milyon imza parası olmasa

dümdüz yıllık 6ya ben yine istemezdim bu adamı
3-5 imza, 3.5 maaş psikolojik sınır bende de. Yıllık maliyeti 5 kabul edilebilir risk. Kalkıp yıllık 10 kağıt versek atacak kurşun kalmazdı ama. Maliyetinden bağımsız düşünülemez hiçbir transfer.

bu sene 13 gol 7 asist gibi bir istatistiği olur. önemli olan ondan sonraki 2 sezon yatacak mı yoksa performans gösterecek mi?

Heriflerin yöneticiler mazeret bulmadan para verip transfer yapıyor bizimkilerse gelen paraların bile hesabını veremiyor ,bankalar birligi ,limit vs gibi yalanlara siginiyor

Bjk akıllıca transferler yapmıyor. Paulista diye 34 yaşında birine 3 yıllık sözleşme verdiler yıllık 2.5 milyondan, yanında yine yaşlı Hummels konuşuluyor daha fazla paraya, Di Maria diyorlar onunda yaşı belli. Oysa bu paraları varsa yapmaları gereken Yasin Özcan, Gronbaek gibi adamlar alıp bir yapı ile gelecek senelere yüklenmekti. Mevcut yönetimleri sermaye artışı yaptı onun parasını ve uzun süreli sponsorluk paralarını harcadı bu sezon seçimleri var seçilmek için çok büyük risk alıyorlar.

Hic izlemedim ama fifada muthis adam. Iyi transfer ha?
iyi oyuncu - uygun maliyet olsa bizde almıştık muhtemelen ama şu arayı vermeleri zaten taraftara oynayıp dahada batma işleri.

iyi adam hiç laf yok - bu maliyette bizim almamamızda gayet normal , o bütçe 10 no pizysondaki adama verilmemeli şu an bizde (MERTENS OLMASAYDI olabilirdi belki pazarlık CL falan filan 3 4 daha ucuza bağlardın)

fener yerine bjk ye gitsin böyle adamlar dert değil.

iyi oyuncu - uygun maliyet olsa bizde almıştık muhtemelen ama şu arayı vermeleri zaten taraftara oynayıp dahada batma işleri.

iyi adam hiç laf yok - bu maliyette bizim almamamızda gayet normal , o bütçe 10 no pizysondaki adama verilmemeli şu an bizde (MERTENS OLMASAYDI olabilirdi belki pazarlık CL falan filan 3 4 daha ucuza bağlardın)

fener yerine bjk ye gitsin böyle adamlar dert değil.
Korkma
Titre

adas.webp

sana avatar buldum.

2 senedir sampiyon olmasak,ucl gelirleri,sponsor gelirleri olmasa biz hiç transfer yapamazmışız anlaşılan

Jk’nin maaş dengesini altüst eden bir transfer. Birde koç holding’in 2. takımı olarak şampiyonluk şansları zaten yok 1. takımı dururken.

bjk bu maliyetleri karşılayabilecek bi kulüp olmadı ki hiç neye güveniyorlar acaba

Geri
Üst Alt