- 16 Haziran 2010
- 204.237
- 156.367
- 6.838
Hocayi deli edebilir biraz kafasi kirik oldugu icinAntony satis listesinde knk
Yok mu baba bi sponsor :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocayi deli edebilir biraz kafasi kirik oldugu icinAntony satis listesinde knk
Yok mu baba bi sponsor :d
3-5 imza, 3.5 maaş psikolojik sınır bende de. Yıllık maliyeti 5 kabul edilebilir risk. Kalkıp yıllık 10 kağıt versek atacak kurşun kalmazdı ama. Maliyetinden bağımsız düşünülemez hiçbir transfer.bişey diyim mi 10 milyon imza parası olmasa
dümdüz yıllık 6ya ben yine istemezdim bu adamı
iyi oyuncu - uygun maliyet olsa bizde almıştık muhtemelen ama şu arayı vermeleri zaten taraftara oynayıp dahada batma işleri.Hic izlemedim ama fifada muthis adam. Iyi transfer ha?
Korkmaiyi oyuncu - uygun maliyet olsa bizde almıştık muhtemelen ama şu arayı vermeleri zaten taraftara oynayıp dahada batma işleri.
iyi adam hiç laf yok - bu maliyette bizim almamamızda gayet normal , o bütçe 10 no pizysondaki adama verilmemeli şu an bizde (MERTENS OLMASAYDI olabilirdi belki pazarlık CL falan filan 3 4 daha ucuza bağlardın)
fener yerine bjk ye gitsin böyle adamlar dert değil.
Hepimiz bir emekçiyiz bu fani dünyada canım
max 2.75-3 mluk topçubişey diyim mi 10 milyon imza parası olmasa
dümdüz yıllık 6ya ben yine istemezdim bu adamı
Bunun parasını da koç ödediği için problem yokJk’nin maaş dengesini altüst eden bir transfer. Birde koç holding’in 2. takımı olarak şampiyonluk şansları zaten yok 1. takımı dururken.