Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

3 senelik 28m maliyet. Icardi ile ayni. Post bu kadar.

Degil. Maas konusunda Icardi 3x yapar diye dusunuyorum kaba hesapla. Ha dersen ki sponsor falan, onlarda da durum ayni.

Bu transfere gelince, hayirsiz olsun. Beter olsunlar. Ancak sasirdim bu adami almalarini. Bize gelmemesi ise kendi adima olumlu ancak yonetime bakinca kimleri alacaklari konusunda buyuk soru isaretleri mevcut.

Degil. Maas konusunda Icardi 3x yapar diye dusunuyorum kaba hesapla. Ha dersen ki sponsor falan, onlarda da durum ayni.

Bu transfere gelince, hayirsiz olsun. Beter olsunlar. Ancak sasirdim bu adami almalarini. Bize gelmemesi ise kendi adima olumlu ancak yonetime bakinca kimleri alacaklari konusunda buyuk soru isaretleri mevcut.
Nasil 3x yapar, senelik 10m almiyor mu Icardi?

Nasil 3x yapar, senelik 10m almiyor mu Icardi?

Biraz daha ustunde. Ancak bonservis de odedik.

Ben ilk posta yeni baktim, seninkisi direkt hesaplama diye okudum.

Simdi, Icardi maliyeti 10x3 = 30 diyorsun.

Bu adamin 28. Ancak Icardi'ye bonservis de verildi. Onceki sezon bir miktar odeme de yapildi. Benim bildigim 10m ustunde aliyor Icardi.

Bu adamin 28. Ancak Icardi'ye bonservis de verildi. Onceki sezon bir miktar odeme de yapildi. Benim bildigim 10m ustunde aliyor Icardi.
Ok, ben aciklanan ustunden konusuyorum. Imza parasi dedigimiz sey de maasin kendisi aslinda, yani direkt adama gidiyor. Icardi'nin aciklanan maliyeti dogru ise aldiklari para kafa kafaya. Gerci ne olursa olsun Icardi'nin maliyeti 3x28m yapmaz.

Diger yandan ne verecegi de mechul, biz Icardi ile once flort edip sonra nikahi bastik. : ) Neyse gereginden fazla emek harcadik kargalarin transferini konusmak icin. Ilk mesajinda ikinci paragrafin basinda yazdiklarina kalben katiliyorum.

Bu transfere gelince, hayirsiz olsun. Beter olsunlar.

Ok, ben aciklanan ustunden konusuyorum. Imza parasi dedigimiz sey de maasin kendisi aslinda, yani direkt adama gidiyor. Icardi'nin aciklanan maliyeti dogru ise aldiklari para kafa kafaya. Gerci ne olursa olsun Icardi'nin maliyeti 3x28m yapmaz.

Diger yandan ne verecegi de mechul, biz Icardi ile once flort edip sonra nikahi bastik. : ) Neyse gereginden fazla emek harcadik kargalarin transferini konusmak icin. Ilk mesajinda ikinci paragrafin basinda yazdiklarina kalben katiliyorum.

Yok ben 3x derken maasi icin dedim. Benim hatam direkt yazinca sanki toplam maliyette 3x gibi anlasiliyor okuyunca. Sen bana yazsan ben de oyle anlardim, haklisin :) Neyse, Icardi daha maliyetli ancak sunu kabul ediyorum bu adam o seviyede degil lakin guzel paraya gelmis. Kim verse gelirdi zaten, Konyaspor'da olsa bu, yine gelirdi.

Soylenen rakamlar dogruysa bjk degil rafa silva bjkyi bitirmis

Imza parasi 10 yillikta 9 nedir ya yuh ananin babanin seyine sey yapim. rafa silva kim ulan sorsan turkiyenin yuzde 80 i tanimaz bile

@Murat Durmaz
GQ8JNU4WgAA1PAx
Fb'ye gitmesin diyoduk bu sefer de kardeş takımına gitti ulan :D

İcardi dünyaca ünlü topçu
Rafa anca ulusal ve uluslararası kalır kıyaslanacak oyuncular değil

Arnavutluk'un yıldızı deyip milli takımında ana rotasyonda bile olmayan Muçi'ye 12 milyon Euro bonservis verdikten sonra 10 numarasız bir sistemle oynayan hoca getirdiler. O da yetmedi, aynı mevkiye daha yüksek maliyetli Rafa'yı getirdiler. Sonra sezon ortasında biz neyi yanlış yaptık diye oturup ağlarlar.

Hak ettikleri gibi yönetiliyorlar kısaca.

Beşiktaş resmi imzayı attırmadan elden kaçırabilir. Yemedikleri halt değil, örnek Tadic

Gerizekalılar o oraya Mou’yu alırdınız.
mou geç avrupada oynayan herhangi bir üst kalite herif alırsın o paraya.
Talisca diye ölüyorlar herif 12 milypna mı ne oynuyor verselerdi de alsalardı aynı paraya geliyor

Bu fiyatlara alınması çok saçma. Hele Bjk gibi bir takımın bu paraları vermesi daha da saçma

Ancak Bjk'nin yarışta olması olumlu olur. Aksi takdirde bütün güçleriyle Fb'ye çalışıyorlar çünkü

Portekizde bu paralarin ücte birini bile yillik kazanmamistir.

Suudi Arabistanlilar bu parayi teklif etse tamam derim. BJK ne alaka? Adamlarin harcama limiti yüzde 30 sapma dahilinde 1.869 Milyar Tl civarinda. Eder 53 Milyon Euro.

Sirf bu adam icin bu sene bütcenin yüzde 20 ye yakin bir rakam kaybolacak.
Bakalaim Uefa bunlara ne ceza cekecek sezon sonu.

Benficadan sign on 10 m istemis ustune bide yillik 3 m istemis. Benfica sen 31 yasindasin ne alaka a demis galiba.

Çok abartı ücret tamam yetenekli bir adam muhtemelen de iş yapacak ligde ama maliyeti Brezilyalı süper star bir adamın maliyeti ... Eğer bu kafayla devam ederse BJK yönetimi çok menemen yerler daha ...

Geri
Üst Alt