Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

@Murat Durmaz
GQ8JNU4WgAA1PAx

Bedelsiz demeyelim onun adı imza parası oldu.İmza parası ne aciklayacaklar bakalım.6-7 milyondan aşağı olmayacaktır.3 yillikta en az 20 milyon Euro+ bonuslar.
Hocam haklisin 10M imza parasi konusuluyor. Cok fazla CL'ye gitmeyen bir takim icin.

Gecen sene Muci ve Musrati'ye de dunyanin parasini verdi. Anlamak guc gercekten.

Şunların sonradan sonraya çıkardıkları şu saçma salak kartal pençesi hareketi yok mu bitiyorum ya valla!

Milli takimdan kesecegi tek oyuncu Conceicao idi. Yas sebebiyle olsa gerek.

10M imza parasi ve 6M yillik ucret alacaksa menajeri iyi is yapmis. fb, GS derken jk'ya ittirmis.
daha 31 yasında herif. zaten 2021den beri cagırılmıyormus milli takıma. 28 yasındayken de cagırılmıyormus yani. cacık bir herife benziyor.

İyi transfer yani. Bize istiyordum da artık önümüze bakacağız biz. Bjk hala genel olarak kötü bir kadroya sahip.

1 golü var kendi 18 inden alıyor roket gibi gidiyor 3-4 kişi yanında onların hepsini sırayla çalımlıyor eşlik edeni uzak tutup son anda bir çalım da ona atıyor sonra golü atıyor.Çok şaşırtıcı.O hoşğmo şekilde atacak oyuncu sayısı çok az.
İnşallah seferoviç ve vinicius gibi şişirme çıkar

Bu sene 52 mac 22 gol 15 asist ile 37 gol katkisi vermis.

31 yasinda ve bedelsiz.

Nereden baksan iyi transfer. Katki verir, uyum saglar ya da saglamaz orasini bilmem fakat kagit uzerinde iyi transfer.

Maliyeti dışında iyi transfer diyelim.

Ama bu transfere çalım denemez. Bu maliyete çalım olmaz. Adamlar kulübü vermişler Rafa’ya. Stadın ismi Rafa Park diye değişirse şaşırmam

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Oyuncu iyidir, kötüdür geçtim. Adamların bizimle kıyasla 2 yıldır sıfır gelirleri var. Ama 3 yıllık 30 milyon euroya yakın bir para ile transfer yapıyorlar. Geçen sene ara transfer döneminde bile deli para harcadılar.

Biz ise sponsor üstüne sponsorlqr ile gelir rekorları kırmamıza rağmen neden hala transfer yapamıyoruz. Kamp başlayacak orta saha ve bek transferinden ses yok.

Dursun başkan bu mentalitesini yani son zamanlarda tvlere çıkıp sürekli ben,ben,ben diyen kafasını değiştirmediği sürece ekran başında bu sene çok krizler geçireceğiz gibi duruyor.
Sermaye artışı yapıyordu sanırım Bjk oradan gelen parayı gömüyorlar gibi. Bu sene seçimleri olacak tekrar seçilmek için saçıyorlar gibi. Bir de imza parasını Yücel denen 2. başkanları ödeyecekmiş sanırım imaj hakkı gibi.

Yıllardır biz zorlanırız diğer iki kulüp ölmüş bitmiş halleriyle rahatça transfer yapar.Daha yeni muçi el müstafi almışsın neyin nesi bu 10 milyon imza parası yıllık 6 milyondan 3 yıl

Mayıslar bizimdir sözü bile böyle transfer zorlanması bir dönemin ardından dönemin yöneticisi tarafından söylenmiştir. Ben kendimi bildim bileli son günü beklemediğimiz bir transfer dönemi olmadı

İlk sayfa ibretlik.

Yalnız bu durumun infial yaratmaması dehşet verici. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren bir kulübün 6 yıldır başkanlığını yapan ve 3 yıl daha başkanlığını yapacağı kişinin ortağı ve yöneticisi olduğu holding aynı ligde başka bir takıma sponsor oluyor, futbolcu transfer ediyor, kendi yöneticisinin uçağıyla rakibine servis ediyor ve bu normal karşılanıyor. Çıkar çatışmasının dibi. Sadece teşvik değil, şike aynı zamanda. 8jk şikecilere karşı puan alabilir mi bu koşullar altında? Rekabet hukukuna da, spor etiğine de kabak gibi aykırı bir durum var ve yaprak kımıldamıyor.

Yönetim bu konuyla ilgili önce usulen kukla TFF’ye, sonra da UEFA’ya bir dosya sunmazsa benim için bu tezgahın parçasıdır.

Çok ilginç dransfer. Galatasaray ilgileniyor deniliyor, bjk alıyor. Aynı şekilde oğuz aydın Galatasaray ilgileniyor deniliyor, bjk bir üstünü teklif ediyor. Bu sene kız kardeşler iyi çalışıyor. Hasan arat denilen fino koç ne isterse harfiyen yapıyor adam. Mourinho dan tut daha neler neler

Gün içi yoğun olduğumdan bir an bildirim düştü onunla öğrendim normalde fener alır diye bekliyordum açıkçası beşiktaş aldığını görünce şaşırdım.

Gayet iyi transfer tutar tutmaz bilemeyiz geçen sezon 37 gol katkısı yapmış adamdan bahsediyoruz Zaha ile kıyaslamak doğru bile değil Zaha bize gelmeden önce 2 ağır sakatlık geçirdi ama bu adam sakatlanmadan devam edip bitirdi muhtemelen gelir gelmez net bir katkı verecektir.

Eğer Oğuz'u alırlarsa ciddi anlamda tehlikeli bir ön bölgeleri olur hem çalışkan hem hızlı oyunculara sahip olurlar.

Oğuz - Rafa Silva - Rashica​

Geri
Üst Alt