Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.089
- 102.205
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takimdan kesecegi tek oyuncu Conceicao idi. Yas sebebiyle olsa gerek.milli takıma niye almıyorlar
Hocam haklisin 10M imza parasi konusuluyor. Cok fazla CL'ye gitmeyen bir takim icin.Bedelsiz demeyelim onun adı imza parası oldu.İmza parası ne aciklayacaklar bakalım.6-7 milyondan aşağı olmayacaktır.3 yillikta en az 20 milyon Euro+ bonuslar.
daha 31 yasında herif. zaten 2021den beri cagırılmıyormus milli takıma. 28 yasındayken de cagırılmıyormus yani. cacık bir herife benziyor.Milli takimdan kesecegi tek oyuncu Conceicao idi. Yas sebebiyle olsa gerek.
10M imza parasi ve 6M yillik ucret alacaksa menajeri iyi is yapmis. fb, GS derken jk'ya ittirmis.
Bu sene 52 mac 22 gol 15 asist ile 37 gol katkisi vermis.
31 yasinda ve bedelsiz.
Nereden baksan iyi transfer. Katki verir, uyum saglar ya da saglamaz orasini bilmem fakat kagit uzerinde iyi transfer.

Bizde benzer rakamlara zahayi aldık, önemli olan vereceği katkı
alaksi yok yav nerdeyse iki katini rafa transferiBizde benzer rakamlara zahayi aldık, önemli olan vereceği katkı
KAP'a bildirilen 4.3 maaş, 2 küsur imza parası. 15 milyon maliyet 28 ile nasıl aynı ben de anlamadım iki tane Zaha aldık sanırımTam rakamlar ne Zaha’nın?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sermaye artışı yapıyordu sanırım Bjk oradan gelen parayı gömüyorlar gibi. Bu sene seçimleri olacak tekrar seçilmek için saçıyorlar gibi. Bir de imza parasını Yücel denen 2. başkanları ödeyecekmiş sanırım imaj hakkı gibi.Oyuncu iyidir, kötüdür geçtim. Adamların bizimle kıyasla 2 yıldır sıfır gelirleri var. Ama 3 yıllık 30 milyon euroya yakın bir para ile transfer yapıyorlar. Geçen sene ara transfer döneminde bile deli para harcadılar.
Biz ise sponsor üstüne sponsorlqr ile gelir rekorları kırmamıza rağmen neden hala transfer yapamıyoruz. Kamp başlayacak orta saha ve bek transferinden ses yok.
Dursun başkan bu mentalitesini yani son zamanlarda tvlere çıkıp sürekli ben,ben,ben diyen kafasını değiştirmediği sürece ekran başında bu sene çok krizler geçireceğiz gibi duruyor.
Yıllardır biz zorlanırız diğer iki kulüp ölmüş bitmiş halleriyle rahatça transfer yapar.Daha yeni muçi el müstafi almışsın neyin nesi bu 10 milyon imza parası yıllık 6 milyondan 3 yıl
Biraz ezip buzdum bizdeki umut Gündoğan benziyor