Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.367
- 24.462
- 3.093
Ne kadar vermişler ki? Bence bonservis bedeli gibi çift haneli bir imza parası ve 5 civarı bir yıllık maaş vardır.
Yıllık 10 alacak işte başka türlü tneri çekmezdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar vermişler ki? Bence bonservis bedeli gibi çift haneli bir imza parası ve 5 civarı bir yıllık maaş vardır.
evet konusuna baktım şimdi. dediğin gibi büyük çoğunluk istememiş. isteyen bir kişi varmış ama çok yazdıgı için benim aklımda çok kişi istiyor diye kalmış.cogunluk bu paralarin verilmeyecegini ifade etmisti yeterince veteran oyuncumuz var
Aslen Giresunlu olan Hüseyin Yücel 11 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu.kel kim?
O da olabilir ama Baba Koçun iyi bir bjkli olduğu biliniyor, yani Koç ailesi şu an iki takımıda finanse ediyor.Fener veya acun bu transfere neden Sponsor olsun? Besiktas güclenip Galatasarayi yensin ama Sponsor karsiligi fenere iki macida yatsin diye mi?
Oyuncu iyidir, kötüdür geçtim. Adamların bizimle kıyasla 2 yıldır sıfır gelirleri var. Ama 3 yıllık 30 milyon euroya yakın bir para ile transfer yapıyorlar. Geçen sene ara transfer döneminde bile deli para harcadılar.Hiçbir gelirleri yokken hala nasıl alıyorlar anlamış değilim, bizim başkan denilen adamsa daha oğuzu alamiyor
ya utanmazsam bizim apt. görevlisinin bi fotosunu çekip koyacağım..Aslen Giresunlu olan Hüseyin Yücel 11 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu.
Beşiktaş JK 2. Başkanı | BAU Mütevelli Heyet Başkan Vekili | Bahçeşehir Koleji&Uğur Okulları İcra Kurulu Başkanı.
iyi topcu ama araplarin teklif ettigi paralardan sonra zaten herkes caymisti transferden.evet konusuna baktım şimdi. dediğin gibi büyük çoğunluk istememiş. isteyen bir kişi varmış ama çok yazdıgı için benim aklımda çok kişi istiyor diye kalmış.
Bu davar Feyyaz az önce ekranda ingilizce konuştu. Şaşırdım ve şok oldum vallahi.