Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

cogunluk bu paralarin verilmeyecegini ifade etmisti yeterince veteran oyuncumuz var
evet konusuna baktım şimdi. dediğin gibi büyük çoğunluk istememiş. isteyen bir kişi varmış ama çok yazdıgı için benim aklımda çok kişi istiyor diye kalmış.

1719336219755.webp

10 milyon Euro imza parası senelik 6 milyon Euro edecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum Rafa Silva nin.Mauro İcardi maliyeti resmen.

Fener veya acun bu transfere neden Sponsor olsun? Besiktas güclenip Galatasarayi yensin ama Sponsor karsiligi fenere iki macida yatsin diye mi?
O da olabilir ama Baba Koçun iyi bir bjkli olduğu biliniyor, yani Koç ailesi şu an iki takımıda finanse ediyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir gelirleri yokken hala nasıl alıyorlar anlamış değilim, bizim başkan denilen adamsa daha oğuzu alamiyor
Oyuncu iyidir, kötüdür geçtim. Adamların bizimle kıyasla 2 yıldır sıfır gelirleri var. Ama 3 yıllık 30 milyon euroya yakın bir para ile transfer yapıyorlar. Geçen sene ara transfer döneminde bile deli para harcadılar.

Biz ise sponsor üstüne sponsorlqr ile gelir rekorları kırmamıza rağmen neden hala transfer yapamıyoruz. Kamp başlayacak orta saha ve bek transferinden ses yok.

Dursun başkan bu mentalitesini yani son zamanlarda tvlere çıkıp sürekli ben,ben,ben diyen kafasını değiştirmediği sürece ekran başında bu sene çok krizler geçireceğiz gibi duruyor.

Aslen Giresunlu olan Hüseyin Yücel 11 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu.

Beşiktaş JK 2. Başkanı | BAU Mütevelli Heyet Başkan Vekili | Bahçeşehir Koleji&Uğur Okulları İcra Kurulu Başkanı.
ya utanmazsam bizim apt. görevlisinin bi fotosunu çekip koyacağım..

bu kadar benzeyen iki adam zor olur.

Sezonu 6. bitirmiş küçük semt takımı bu paraları nereden buluyor.

evet konusuna baktım şimdi. dediğin gibi büyük çoğunluk istememiş. isteyen bir kişi varmış ama çok yazdıgı için benim aklımda çok kişi istiyor diye kalmış.
iyi topcu ama araplarin teklif ettigi paralardan sonra zaten herkes caymisti transferden.

bjk cok fahis paralar oduyor ne ffp ne de paralari var sene sonunda rekor zarar aciklarlar.

Yani maliyeti doğruysa, 1.8 Milyar TL harcama bütçesi olan bir takım için oldukça abes..

Bu fener ile bjk resmen Portekiz ile dış ticaret açığı yarattılar. Düşünsenize Cumhurbaşkanı mali tabloya bakıyor, diyor ki nerden çıktı bu kadar Portekiz’den ithalat? Biz ne ithal ettik Portekiz’den bu kadar?

Silva, Musrati ve Muci imza parasi, maas ve bonservis paketi ile sanki iyi bir kadro kurabilirlerdi. Belki hemen sampiyonluga oynayamayan, ama 1-2 sene icinde meyvesini yiyebilirlerdi.

Bu arada ilginçtir karşılamada BJK taraftarı FB nin validesini andı..

Geri
Üst Alt