Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

adam ist'a geliyormuş hala inanmıyorsunuz yav

bu transfer yatarsa bjkliler bıçaklar zaten artık yöneticileri

Yahu bunlardan cacık olmaz siz neyin peşindesiniz ya

Bunlar bak size söyliyim bırak bu seneyi 5 sene şampiyon olamazlar. Ayrıca Rafa Silva denen adam bonservisi elinde iken biz (ki ihtiyacımız varken) almıyorsak bir bildiğimiz vardır

Mou almıyorsa (ki ihtiyaçları var şimanskinin alternatifi ve Portekizli) bir bildiği vardır.

Mou bize pazarlamaya çalıştıysa demek ki olumsuz bir şeyler var bu adamda

Benficalı bir taraftarın yorumunu hatırlamıyor musunuz

Direk kazanmaları gereken b.r çok hedef maçta sahada olmadığı için kaybettikleri şampiyonluklardan bahsediyor

Winner bir adam değil

Herif 10 -15 m maas istiyordu aldıklarını hala sanmıyorum
Ben de anlam vermiş değilim. Yine bir sponsorluk işi olabilir. Ama burdan dönerse bjkliler tineri çeker tesisleri yakar. İst'a gelecek dediklerine göre anlaşma yapılmış.

Bitmemiş ise resmi siteden hemen yalanlamaları gerekiyor.

Acun Ilıcalı'nın uçağı TCACN dün Lizbon'a uçtu. Uçak hâlâ Lizbon'da.

İyi iyi jimnastikspor da güçlensin. Bu malakolar yarıştan kopunca mener safına geciyor işimiz daha zorlaşıyor algı olarak, kendileri de yaristayken kuşdaş guzellemesi yapamazlar

İyi iyi jimnastikspor da güçlensin. Bu malakolar yarıştan kopunca mener safına geciyor işimiz daha zorlaşıyor algı olarak, kendileri de yaristayken kuşdaş guzellemesi yapamazlar
En son şampiyonluklarında herkes yarıştaydı, yine bir tek bizle uğraştılar
Fener desen tek laf etmedi bunlara

bu küçük zamia bu kadar parayı nerden buluyor anlamış değilim umarım batarlar

Beşiktaş, Rafa Silva ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (O Jogo) • 6 milyon euro yıllık ücret • 10 milyon euro imza parası
hayrını görsünler...
anormal para yani.

yarın okumayalımda "aslınd afenere gelmiş " diye tadic ve mourinho gibi olmasında...

Rafa transferinde tek risk bize yazılırkende söylemiştim oyuncu bu yaşına kadar hiç ülkesi dışına çıkmadı. Bu biraz alttan problem gibi gözüküyor

Rafa transferinde tek risk bize yazılırkende söylemiştim oyuncu bu yaşına kadar hiç ülkesi dışına çıkmadı. Bu biraz alttan problem gibi gözüküyor
o hallolur ...ama rafa silva bu meblağ külfete değer adam mı çok büyük sorgularım...

3 seneliği 28 M bütçeye çok daha iyi oyuncu alabilirsin (bence)

ki satabileceğin adamda değil - 3 sene tıpış tıpış parasını alır adam. performans versin vermesin.

İş BJK gözüküğ simaskiden kurtulmaya çalısan fenere dönmesinde rafada - "bize paslayın rafayı , size simasnkiyi saralım hemen" gibisinden.

Salıncak var nede olsa.

Geri
Üst Alt