Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Bu kadar tutmuş benimsemiş bir isim bulmuşken abuk sabuk işlere kalkıştık.

Artık içimdekini tutmayacağım. Millet toksik ortam oluşturması diye bir sürü yorum yaptım. Yok takıma güvenelim, Erden Timur 'a güvenelim Okan Hocaya güvenelim dedim durdum. Hepsi boşmuş. Kardeşim seninle geçen sen tutmuş çok çok iyi performans vermiş bir adam var.
Adam seni iki aydır bekliyor, Zaniolo' yu sattın daha neyi bekliyorsun be kardeşim alsana adamı. Neymiş efendim bölgesine Tete alınmış. Bakın iddia ediyorum forumun en az %50'si fenerle adı geçmeden önce bu adamı tanımıyordu bile. Sırf fenere çalım ayağına gittik aldık adamı ne vereceği muamma. Ayrıca adam sol ayak zaten solda Kerem zani var, çift taraflı ters ayaklı oyuncu olunca sıkışıyor oyun.

Geçen sene Okan Hocanın kilit adamlarından biri Rashica idi. Taraftar istiyor ki her futbolcu yıldız olsun her futbolcu isim olsun. Yahu kardeşim kim koşacak geriye topu kim kapacak herkes yıldızda bu takımın hammalığını kim yapacak ya. Boey ve Rasi top kapmada preste çok iyi iş çıkarmışlardı.

Okan Hoca geçen sene oynattığı futbolu bu oyuncularla oynatamaz iddia ediyorum sonra da kovulur. Sonrası zaten kısır döngü. Bu seneden umudumu tamamen kestim ne şampiyon olabiliriz ne de Avrupada başarılı olabiliriz.

Rashica oyunda yokken atak yapamıyorduk geçen sene. Rashica neden oyundan alınıyor diye isyan ediyorduk. Beşiktaş'a gitti diye adamı çöp ilan etmişsiniz.

Yerine gelenlere ne kadar katkı verecek acaba? Bir tonla para verip aynı katkıyı alabilecek miyiz?

Madem Rashica alınmayacakti Zaniolo niye gitti? Gerçekten tuhaf işler dönüyor.

Rashica bunu yaptıysa da karaktersizlik yapmıştır. Zaniolo satıldıktan sonra kendisinin alınacağı barizdi. 2 gün daha bekleyememiş mi.

Ulan çebi ter derdin biziz. Ali kardeşinle uğraşamıyorsun demi. İnşallah alamazsın

Elinde ne vereceği belli komple adam varken rakibe kaptırmak akıl tutulması başka bişey değil. Bize karşı gedson rashica izlemek üzecek

İyi olmuş yeter ya yok 7-8 istiyorlar falan aylardır şu saçmalığı dinledik. Alacaksan al işte kimse seni aylarca beklemek zorunda değil.

Bunun olacağını sürecin bu kadar uzamasından dolayı hepimiz tahmin ediyorduk zaten. Zaniolo gitmiş rashitsaya mı üzülecem

Tabiki üzgünüz ama tete tutarsa rashicayi kimse aramaz, oyuncularımıza güvenin lütfen

Geri
Üst Alt