Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

fenere gitse üzülürdüm ama bjkyi ciddiye alan yok

gedsonda gitti ne oldu sampiyon mu oldu

Geçen yıl takıma katıldıktan sonra yaptığı etkiyi düşününce insanın biraz canı sıkılıyor. Hayırlısı bakalım inşallah üzülmeyiz.

Yahu psg transfer son dakika iptal olan ziyech e dizi yok diyordunuz ne alaka

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rashica götlük yaptiysa bunda Erden Timur'un ne sucu var, millet Adama sallamak icin firsat bekliyo
Afedersinde adama gotlugun kralını biz yaptık. Bekledi kaç zaman, biz gittik teteyi aldık. Anlamı şu, keremi oynatmak için almadık rasiti. Tete kerem baris sağda oynayacak. Zahaya birsey olursa kerem sola geçecek.

Direnç için Rashica lazımdı hem lig hem Avrupa'da. Kötü oldu bu.

sabretmekte fayda var. düşmanlarımız yamyam gibi erden timurun üzerine çökmeyi beklerken içerden de darbeye gerek yok.

gs menfaatleri için en iyisini yapacaktır. bir hata yapmış olabilir ama eleştiri dozunu ayarlayalım.

Bu arada taraftarın isteği iyi transfer, çok para harcamamak falan değil görüldüğü üzere
Rakiplere çalım atıp ego törpüsü yapmak kendilerince bunu da net bir şekilde görüyoruz

İcardi yi kaptırdık sanki muhabbetlere bak

Bende isterdim gelmesini de ağlanacak bir oyuncu mu rachica bi sorun kendinize kulübü pustluk yaptıysa 7 8m lik bonservisi buna kaptıracağıma gider o fiyata daha iyisini alırım

Alınacaktır da zaten. Ama utanacak mı bu yazdıklarından üyeler bilemiyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis rashica benimsediğim bi topçu değil de tek sıkıntı rakibe gitmesi yoksa umrumda bile değildi. Alsak kdro ne olacaktı tete yedek mi kalacaktı veya bons verdiğin adam mı yedek kalacsktı. Barış nasıl oynayacaktı. Valla çok bilinmeyenli denklem gibiydi durum. Neyse fazla üstğnde durulacak bi adam değil, desiğim gibi tek sıkıntı rakibe gitmesi

Geçin abi ne defansif yönü. Karşısına vinicius gelse CL’de envai çeşit savunma yardımı yapsa gene bi cacık olmaz.

Kötü topçu değil ama fark yaratan bi topçu da değil. Açıkçası çok istediğimiz biri olsa çoktan alırdık.

Durum şu konuşulan hazard ve ziyeç denyoları için raşikayı almadıysak büyük mallık.

önce gedson sonra rashica. bu eziklere çok değerli iki furbolcuyu elimizle verdik.

Bu arada taraftarın isteği iyi transfer, çok para harcamamak falan değil görüldüğü üzere
Rakiplere çalım atıp ego törpüsü yapmak kendilerince bunu da net bir şekilde görüyoruz

İcardi yi kaptırdık sanki muhabbetlere bak

Bende isterdim gelmesini de ağlanacak bir oyuncu mu rachica bi sorun kendinize kulübü pustluk yaptıysa 7 8m lik bonservisi buna kaptıracağıma gider o fiyata daha iyisini alırım

Alınacaktır da zaten. Ama utanacak mı bu yazdıklarından üyeler bilemiyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tete maliyet olarak daha uyguna geldi rashicadan hemde daha potansiyeli elden cıkarma imkanında var zaniolo gibi yüksek rakamlara adam brezilyalı

bizim taraftar birine takıldımı takılıyor

Gram üzülmedim elimizde zibilyonntane kanat oyuncusu var ayrıca erden Timur net söylemiyor Zaniolo satışı sonrası seni alacağız bekle diye bundanda eminim adam gedson konusuyla tamamen alakasız gedsonu bizim yönetim istemedi almadı ama raşiti istedi bana göre burda erden başkana değil raşite yüklenin ayrıca sekizgentaş gidip 100 de 50 sine 5 saydıysa gedson gibi erden başkan napsın

Geri
Üst Alt