Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

10 m istense ve almasak jk alsa tamam çok istenmiş denir de 5m doğruysa hele de zaniolo gidiyorken, sadece teteye bel bağlamak büyük hata.

Kimler alındı bu zamana geldi Rasit alınmadı bir sebebi var demek ki. Teknşk ekip çok önemsediğini sanmıyorum.
Rashica'yı almamamızın sebebi yok. Onun gibi topçuyu da bu bonservislere asla alamayız. Net yönetim hatası bu transfer. Garanti gözüyle baktılar çalımın alasını yediler.

Teknik ekip önemsemiyor olsa 40 kere Rashica'dan bahsetmezdi Okan Buruk basın toplantılarında.

Bu herif için canınızı sıkmayın defalarca dedim çok bir esprisi yok sadece bizim sisteme iyi uydu.. hani bizim için fenerden 2 kat teklifi geri çevirmişti ? Ahhh Okan hoca ahh durduk yere bizi rezil ettin ne gerek vardı..

Bu gercekse artık meliksahi da banlayin bir zahmet insan her boku kafadan atsa 1 tanesi tutar

Gittiğinden beri Messi yaptılar şunu ya. Kaç tane maçı var Casper gibi oynadığı.

Üzüldüm bu transfere. Hücumda çok ekstra bir oyuncu değildi ancak savunmaya çok iyi yardım ediyordu ve takımla çok iyi bir uyumu vardı. Sol taraf Zaha ve Kerem iken solda Rashica güzel bir dengeleyici unsur olacaktı. Keşke alsaydık.

Adamlar ayrıca tam maç öncesi moral bozmak için açıklamayı bekletiyorlar. Baya transfer çalımı işte. Halil Dervişoğlu transferi kadar uğraşmadık bu transferle.

5 milyona bu adam nasıl alınmaz, rezalet resmen. Aklıma geldikçe sinirleniyorum

Biz bu adamı yerinde 1 ya da 2 maç ancak oynatmamiza rağmen müthiş katkı vermişti. Şimdi 75 milyon top kaybı yapan kanadimizi izliyorum

Üzüldüm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gercekten uzuldum. Minimumda ne verecegi, standardi iyi , takima uyumu asmis adami elimizle verdik. Ayni zamanda Tete'yi de daha iyi olmaya zorlayacakti.

Barış ve keremin iç ettiği atakları izledikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. Abv su yerli kuralının. Kötü oyuncu değiller ama iyide degiller

Ya bunda da uçakla Beşiktaş getirsin de son dakika Galatasaray geldi densin olmuyor mu ? Çok üzülürüm rashica için. Çok güzel ekiple iç içe uyumluydu

takıma bu kadar uymuş herkesin sevdığı adamı nasıl bjk ye kaptırırız.inanılmaz.

Geri
Üst Alt