- 18 Mayıs 2011
- 49.947
- 52.938
- 4.398
Sen beni almassan bende istediğime giderimNiye kizamiyorsun renktaş, baska takim mi yoktu gidecek?? Ben üzülmedim ama bu taraftari üzmeyecekti.
Instagramdanda postlari vs silmis
Tam komedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen beni almassan bende istediğime giderimNiye kizamiyorsun renktaş, baska takim mi yoktu gidecek?? Ben üzülmedim ama bu taraftari üzmeyecekti.
Instagramdanda postlari vs silmis
Tam komedi
4 taksitle 5 milyona almışlar işte ederi okadar bu adamın. Normal maliyet10 m istense ve almasak jk alsa tamam çok istenmiş denir de 5m doğruysa hele de zaniolo gidiyorken, sadece teteye bel bağlamak büyük hata.
Rashica'yı almamamızın sebebi yok. Onun gibi topçuyu da bu bonservislere asla alamayız. Net yönetim hatası bu transfer. Garanti gözüyle baktılar çalımın alasını yediler.Kimler alındı bu zamana geldi Rasit alınmadı bir sebebi var demek ki. Teknşk ekip çok önemsediğini sanmıyorum.
Bu herif için canınızı sıkmayın defalarca dedim çok bir esprisi yok sadece bizim sisteme iyi uydu.. hani bizim için fenerden 2 kat teklifi geri çevirmişti ? Ahhh Okan hoca ahh durduk yere bizi rezil ettin ne gerek vardı..
Bu gercekse artık meliksahi da banlayin bir zahmet insan her boku kafadan atsa 1 tanesi tutar
Yıldız peşinde koşmaya devam