Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

5 milyona neden almamışız bunu.. yaşı uygun, oyunu bize uymuş, takıma adapte olmuş.. çok profesyonel. giriyor çıkıyor işine bakıyor.. niye hep bizde tutan oyuncuları başka kulüpler almıyor da hep rakipler alıyor.. hiç olacak iş değil bence.. ki hocan bile istediğini belirtiyor. hep kaprisli, kafası kırık adamlarla başarılı olacağız..

Haberde ya da her neyse iste verilen bilgide oyuncu ile anlasildigi yazmiyor. Kluple anlasmis olabilir bu olasi zira bunu herhangi bir baska klupte yapar. Hatta iyi oldu bunu bildigimiz belki bizde yuzde 50'sini alip aliriz cunku oyuncu ile anlasmamislar henuz. Bu durumda, Rashica'nin ve bizim tutumumuz onemli eger kendisini istiyorsak alip geliriz onun da istegi oncelikle bizde oynamaksa.

Ancak, alinan isimlerden sonra, Rashica oynama garantisi yuksek bir takim da isteyebilir ve bu bir handikap. Bu durumda, is yine bize dusuyor, Okan hoca ozellikle kendisiyle konusmali. Birseyin bittigi yok yani. Kluple anlasti ... eee... Bizde PSG ile anlastik ancak alamadik ya da gec aldik bazi oyunculari. Ornek acisindan.

pek umurumda değil kendisi açıkcası.İyi bir takım oyuncusuydu ama Gedson gibi üzmez beni ama Ziyech alırsak sinirlenirim cidden , kalsın.
Ayrıca saçma sapan bir yıldız 10 numara alacağımıza işte bir tane daha 8 alıp mis gibi 433 oynayalım

Haberde ya da her neyse iste verilen bilgide oyuncu ile anlasildigi yazmiyor. Kluple anlasmis olabilir bu olasi zira bunu herhangi bir baska klupte yapar. Hatta iyi oldu bunu bildigimiz belki bizde yuzde 50'sini alip aliriz cunku oyuncu ile anlasmamislar henuz. Bu durumda, Rashica'nin ve bizim tutumumuz onemli eger kendisini istiyorsak alip geliriz onun da istegi oncelikle bizde oynamaksa.

Ancak, alinan isimlerden sonra, Rashica oynama garantisi yuksek bir takim da isteyebilir ve bu bir handikap. Bu durumda, is yine bize dusuyor, Okan hoca ozellikle kendisiyle konusmali. Birseyin bittigi yok yani. Kluple anlasti ... eee... Bizde PSG ile anlastik ancak alamadik ya da gec aldik bazi oyunculari. Ornek acisindan.
Birazdan istanbula inecek rts günaydın.

Birazdan istanbula inecek rts günaydın.

Haberim yoktu, ilk bilgiye istinaden yazdim butun gun is guc. Yapacak birsey yok demek ki bizimkilerle gorustu ve anlasilamadi, Ben oynama garantisi istemis olabilecegi olasiligi sebebiyle oldugunu dusunuyorum bu isin. Ancak sinirimi bozan su yuzde 50 olayi.

Ne ağladınız be Raşitza bile ben bu takımda formayı alamam deyip bjkye gideyim bari diyor siz veryansın ediyorsunuz.

Takım oyunu oynayan kaç kişi kaldı takımda.Bu sene herkes bireysel takılırsa o zaman görürüm neden Raşit niye alınmadı diyenleri.

Bıktım yıldız sevdasından

Hücumda da gayet iyiydi Rashica, olmasa gereken yerlere topları çıkarıyordu, ikinci yarı da golleri gelmeye başlamıştı. Bjk’de 10-15 gole katkı verir. Yapacağınız işin taaa….

Geri
Üst Alt