Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Rashicanın tr temsılcısı eskı kalecimiz aykut. Bizimkilerin bundan haberinin olmaması imkansız. Büyük ihtimal almayacağımız söylendi oyuncuya bu da bjkye gitti. Demek ki sağ açık için iyi bi isim düşünülüyor ama o isim inş arapların teste çağırıp yolladığı ziyech olmaz

Caicedo'nun Liverpool'u reddettiği gibi reddetsin ve buraya gelsin.

tek açıklaması olabilir. satışta yapamadık henüz. 8 numara ve belki de 10 numaraya para gömülecek. tete-barış rotasyonu ile devam diye düşündüler herhalde..

Rashica’ yı almalıydık. Geniş kadroda işimize çok yarardı. Nede bu transferi sonlndıramadık anlamış değilim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz simdi bunu almayip Ziyechi cekip su sekil mi yapcaz

———Icardi———
-Zaha-Ziyech-Tete-
-Torreira-Guendouzi-

Bu gece 00:00 da Rashica sevenler derneği olarak 1 dakikalık saygı duruşu yapalım. Vedamızı edelim, vedalarda sevdaya dahildir.
Rashica bize faydali oldu ayrica bir yamuklugunu gormedim, zaten yapacagini da sanmam karakterli bir cocuk. Yolu acik olsun, kendisine negatif bir soylemde bulunmam rakibe gitmis olsa bile.

Tete' den emin olabilsek, ihtimal varsa bile rekabete girmeyelim artık derdim ama gönlüm rahat değil. Aslında hoca şu 4-2-3-1 saplantısından vazgeçse işler kolaylaşacak da işte...

Biz de %50 sini 5 milyona alabilirdik. Bonservisi yüksek herifleri bunlar bu kurnazlıkla çözüyor sürekli

o parayı edecek kadar da, çıkartacak kadar da bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. adam 2 ay boşta gezdi, türk menajer türk'e kakalayıp anca kulübünden çıkarabildi. 5 milyona bitirdilerse bizim için kötü ticaret olmuş derim de biraz ona biraz buna, yarın transfer görüşmesi olsa 2 kulüp birlikte masaya oturacak filan garip geliyor bana.

Geri
Üst Alt