Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.113
- 35.208
- 3.758
Halili kaptirsaydik keşke bunlara bu şekilde kaşığın büyüğü bize girdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsterse kaliteli olsun arkasından ağlamaya değer mi reis?Senin elinde Şampiyonlar Ligi kozu var gidersin daha iyisini veya o seviyede 1'ini alırsın.Tete alındı oraya Tete alınmışken Rashica'nın alınması Yabancı sayısında 1 sıkıntı oluştururdu.Dediğim gibi Tete'nin savunması Rashica'dan iyi değil ama ortalama 1 seviyede.Gedson konusunda da aynı görüşteyim belki o zamanlar sinirlenmiş olabilirim ama şu anki yönetimle transfer işleri konusunda rahatım..abartmayalım
gedson gibi olmaz.
rashica o kadar kaliteli bir oyuncu değil.
Muhtemelen 3.5 4 gibi bir rakam teklif ettik son ana kadar baskı kurmak için. Oyuncu tarafı bjk de işe dahil oldu dedi bizde Rashicaya güvenip rest dedik. Başka açıklaması yok.
Bizim topçuları alarak, Galatasaray olabileceklerini zannediyorlar.Rakip diye uğraştığımız şu iki küçük takıma bak.
Biz olmasak topçu bulamayacaklar.
Murat Raşid çok iyi oyuncu olayı değil direkt kadroya alıp ne vereceği belli asker oyuncu Raşid bizede artık asker oyuncu lazımdı 5milyonu benzer kimi alabilecez öyle düşün abicimİsterse kaliteli olsun arkasından ağlamaya değer mi reis?Senin elinde Şampiyonlar Ligi kozu var gidersin daha iyisini veya o seviyede 1'ini alırsın.Tete alındı oraya Tete alınmışken Rashica'nın alınması Yabancı sayısında 1 sıkıntı oluştururdu.Dediğim gibi Tete'nin savunması Rashica'dan iyi değil ama ortalama 1 seviyede.Gedson konusunda da aynı görüşteyim belki o zamanlar sinirlenmiş olabilirim ama şu anki yönetimle transfer işleri konusunda rahatım..
Bence zaten işin sırrı burda, bireysel yeteneği olan oyuncumuz var. Zaha, Tete gibi oyuncular evet şapkadan tavşan çıkarır. Fakat Rashica'nın bizle olan uyumu ve ziyadesiyle takım oyuncusu olması da bize güzel bir opsiyon olurdu. Hayırlısı diyorum artık. Belkide Tete çok iyi uyum sağlayacak ve Rashica'yı hiç aramayacağız. Bekleyip görelim.Takım oyuncusuydu şapkadan tavşan çıkaracak oyuncu değil
Kulübünün en çok da kendi onursuzluğu gitmek istemese kimse gönderemez bjk ye seve seve de gelirlerdi bizim teklife
Bence oyuncu bizi istiyor diye çok ucuz bonservis teklif ettik tahminim 3 4 maksimum. Onlarda 10 a yakın istiyordu ondan olmadı bizim iş. Son dk da bjk ye ok dediyse yapacak bir şey yok oturup ağlayacak halimiz de yok vizyonsuzluk göstergesi. Sırf biz ilgileniyoruz diye araya girip transfer yapıyor bjk götünde patlayacak izleyin görün
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Erden Timur bu konuyu açıklığa kavuşturur. Kafalarda soru işareti bırakmaz diye düşünüyorum.Rachicanın onursuzluğu Buda
Kimseye yazmaz ona yazar bu
Gidin ona sövün sövecekseniz mal mal yönetime değil
Gelse 11 oynayacağı muamma olan adamın ardından yapılan yangına bak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takım için önemli bir parçaydı kanaatindeydim.Abartılacak bir oyuncu değildi zaten. Taliscayi alalım olsun bitsin