Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.510
- 1.070
- 1.563
Napsın 5 ay daha mı beklesin bizi?Hahahahahsha gerçek mi bu ya?Bu herif için mi Zaniolo'ya sövüluyordu aylardır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napsın 5 ay daha mı beklesin bizi?Hahahahahsha gerçek mi bu ya?Bu herif için mi Zaniolo'ya sövüluyordu aylardır?
Bjkden de çalım yemezsin be
Tete alındıysa oraya yedek Yabancı 1 kanat alınmasına karşıyım ben Halim abi..Murat Raşid çok iyi oyuncu olayı değil direkt kadroya alıp ne vereceği belli asker oyuncu Raşid bizede artık asker oyuncu lazımdı 5milyonu benzer kimi alabilecez öyle düşün abicim
Yoo transferin kapanmasına 1 ay var. Neyi bekliyor otobus mü bekliyor? Çok adamsa kendi takımında top oynasın.Napsın 5 ay daha mı beklesin bizi?
Zanilotve yunusta giderse tek tete kalıyor elimizde esas o yüzden elimiz zayıfladi bakalım yönetim neler yapacakTete alındıysa oraya yedek Yabancı 1 kanat alınmasına karşıyım ben Halim abi..
5 vermişlerGötümüze mi kaçsın isterdiniz bonservis
10 a icardi gibi adamı aldık 7 8 rachica yamı verseydik
O zaman da rachica bu kadar eder miydi derdiniz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 ay Rashica mı bekletilir çocuk haklı. İlk transfer o olmalıydı
Bizim adamsın zaten az sanırım da bi şeyini çıkartıyoruz bazen.
İşte tam bu anda Yunus'un yerine Morutan'ı satmalıyız.Zaha da extra sağ kanatta oynayabiliyo.Önemli olan 8 Numara transferi bence..Zanilotve yunusta giderse tek tete kalıyor elimizde esas o yüzden elimiz zayıfladi bakalım yönetim neler yapacak
Alinacagi belliydi bekleyebilirdi, gizli gizli besiktas la gorusmesi normal degilRashica mi yamuk yaptı? 2 ay beklettik adami babası bile neler paylaştı. Valla bjk de tek küfür etmeyeceğim adam artık rashica