Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.262
- 15.880
- 2.498
Bütün ülkenin imrenerek izlediği İcardi’yi çekmişiz… yemişim kıytırık Rashica’yı yav… o kanatta artık Tete-BAY var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen olsan ingiltere 2 de mi oynarsin yoksa Turkiyenin en buyuk kluplerinden birindemi helede basarili bir sezon gecirip kendini kanitladiktan sonra ayrica ailesi kulturel dolaylardanda turkiyede yasamayi tercih ediyordur. Bosuna adama hic bisey soylemeye hakkimiz yok.
daha kaliteli demişsin, kaliteli değil kanat olarakta orta saha olarakta. Okanın oynatamadığını bende söylüyorum, ama bu onların oyuncuları daha kaliteli oldu demeni gerektirmez.
muhtemelen Okan hoca istiyordu yönetim yetersiz gördü almadı, hocanın her istediği topçuyu alırsak takım vasıfsız çöplüğe dönüşüp seviye kaybediyor bknz terim dönemleriRashica olayını hiç yönetemedik. Özellikle Okan hoca istese bile basın önünde isimini söylemeyecekti. İsmini Okan hoca açıklayınca taraftar tamam kesin bizde biz aldık düşüncesine kapıldı.
Ziyech yerine Rashica’yı isterdim net.
Biz istediğimiz için 10 milyon avro çekiyorlardı, biz transferden çıkınca elda kalacak korkusuyla 5'e bıraktılar diye düşünüyorum.Okan hocanın her demecinde inşallah takımımıza katılacak dediği Rashica'yı üstelik fiyatı da 5 milyona inmişken Erden Timur'un başına buyruk hareket edip transfer etmemesine bir anlam veremedim. Sonuçta Okan hocanın bu kadar çok istediği bir oyuncu alınmalıydı. Okan hoca sağ kanatta çoğu maçta Zaniolo'yu bile yedek bırakarak Rashica'yı oynattı.