Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Bütün ülkenin imrenerek izlediği İcardi’yi çekmişiz… yemişim kıytırık Rashica’yı yav… o kanatta artık Tete-BAY var

Sen olsan ingiltere 2 de mi oynarsin yoksa Turkiyenin en buyuk kluplerinden birindemi helede basarili bir sezon gecirip kendini kanitladiktan sonra ayrica ailesi kulturel dolaylardanda turkiyede yasamayi tercih ediyordur. Bosuna adama hic bisey soylemeye hakkimiz yok.

Son cumle Turkce acisinda olmamis Leo can.

Bosuna adama -hic- bisey soylemeye hakkimiz yok.

Icerige ise, katiliyorum.

Okan hocanın her demecinde inşallah takımımıza katılacak dediği Rashica'yı üstelik fiyatı da 5 milyona inmişken Erden Timur'un başına buyruk hareket edip transfer etmemesine bir anlam veremedim. Sonuçta Okan hocanın bu kadar çok istediği bir oyuncu alınmalıydı. Okan hoca sağ kanatta çoğu maçta Zaniolo'yu bile yedek bırakarak Rashica'yı oynattı.

Halil'i adamların elinden alıp, Raschica'yı kaptırmak. Rezil bir hamle.

Raschica mükemmel demiyorum ama takım oyuncusuydu ve bu kadroda iş yapardı.

Ben Rashica'nın çok abartıldığını düşünüyorum. Sanki İcardi'yi kaptırmışız gibi tepki veriliyor. Eğer almak istesek alırdık zaten demek ki uygun görülmemiş.

Rashica olayını hiç yönetemedik. Özellikle Okan hoca istese bile basın önünde isimini söylemeyecekti. İsmini Okan hoca açıklayınca taraftar tamam kesin bizde biz aldık düşüncesine kapıldı.

Rashica olayını hiç yönetemedik. Özellikle Okan hoca istese bile basın önünde isimini söylemeyecekti. İsmini Okan hoca açıklayınca taraftar tamam kesin bizde biz aldık düşüncesine kapıldı.
muhtemelen Okan hoca istiyordu yönetim yetersiz gördü almadı, hocanın her istediği topçuyu alırsak takım vasıfsız çöplüğe dönüşüp seviye kaybediyor bknz terim dönemleri

+rashica 5m etmez bu arada

Oynatmadıklarmızla anadolu takımlarını
Parlattıklarımız ile de fener bjk yi adam ediyoruz
Değişik bir büyüklük

Ziyech İstanbul’a indiğinde bu yangının diğer versiyonu kanatlı tayfasında yaşanacak.

Ziyech yerine Rashica’yı isterdim net.
22354.jpg

Okan hocanın her demecinde inşallah takımımıza katılacak dediği Rashica'yı üstelik fiyatı da 5 milyona inmişken Erden Timur'un başına buyruk hareket edip transfer etmemesine bir anlam veremedim. Sonuçta Okan hocanın bu kadar çok istediği bir oyuncu alınmalıydı. Okan hoca sağ kanatta çoğu maçta Zaniolo'yu bile yedek bırakarak Rashica'yı oynattı.
Biz istediğimiz için 10 milyon avro çekiyorlardı, biz transferden çıkınca elda kalacak korkusuyla 5'e bıraktılar diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt