Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.825
- 109.669
- 4.878
Coronayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Coronayim
Ts bjkye koymusbjkden 7 yiyen takımdan 3 yemek hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
12 gün olacak. 2.pcryi yaptim bugün bakalim . Negatif cikarsa 3. de serbest insanimgeçmiş olsun kaçıncı gündesin
semptom var mı? ağrı sızı12 gün olacak. 2.pcryi yaptim bugün bakalim . Negatif cikarsa 3. de serbest insanim
Gecmis olsunCoronayim
Ilk 3 gün geberiyorum buraya kadar sandim. Her seyi atlattim ama. Öksürük bile bir gecede gecti. Long covid vs. Icin ise 2 doktordan randevu aldim. Ciger+ Kalp doktoru. Bi baktirayim her sey halen iyimi. 3 ay önce her sey normaldi hatta cok iyidisemptom var mı? ağrı sızı
SagolasinGecmis olsun
Yahu neden fb'nin galibiyetini istiyorsunuzbenim artık bu sezondan tek beklentim bizim sahada şampiyonluk ilan etmesinler. fb nin hiçbir zaman galibiyetini istemedim bu kadar. ama onlar da yapacak bir i....
ben birincisinde öleceğimi düşündüm aynı senin gibi ama toparladım sonraIlk 3 gün geberiyorum buraya kadar sandim. Her seyi atlattim ama. Öksürük bile bir gecede gecti. Long covid vs. Icin ise 2 doktordan randevu aldim. Ciger+ Kalp doktoru. Bi baktirayim her sey halen iyimi. 3 ay önce her sey normaldi hatta cok iyidi
Sanada gecmis olsunben birincisinde öleceğimi düşündüm aynı senin gibi ama toparladım sonra
ikincisinde öksürük vardı birincisinde hiç olmadı
spora gittim suyun altında nefesimi tuttum ciğerim fena değil gibi geldi baktırmaya gitmedim hiç
tahlillerin iyi çıkar inş reis g.o tekrardan
kupanın gelip gelmemesi mesele değil ki. bjk yenerse bizi şampiyon oluyor.Yahu neden fb'nin galibiyetini istiyorsunuz
Biz yarın maçı alalım zaten o kupa gelmez
Fb'de umarım puanlar kaybeder
Onların geleceği gazın içine tüküreyim.Ruhsuz herifler ne diye gaza gelecekler?Getirsinler bizimkilerde gaza gelip 3 farkli yenerse görürüm bu ezikleri
Hocam uyan. Adamlar şampi oldu. Karşında Fenerbahçe yok.Allah büyük bekleyin siz... Hepimizin göreceği çok şeyler var daha...
Geçmiş olsun rtaşIlk 3 gün geberiyorum buraya kadar sandim. Her seyi atlattim ama. Öksürük bile bir gecede gecti. Long covid vs. Icin ise 2 doktordan randevu aldim. Ciger+ Kalp doktoru. Bi baktirayim her sey halen iyimi. 3 ay önce her sey normaldi hatta cok iyidi
ben birincisinde öleceğimi düşündüm aynı senin gibi ama toparladım sonra
ikincisinde öksürük vardı birincisinde hiç olmadı
spora gittim suyun altında nefesimi tuttum ciğerim fena değil gibi geldi baktırmaya gitmedim hiç
tahlillerin iyi çıkar inş reis g.o tekrardan
Şu emojiyi kullanma artikhayali bile zor da şuradan bi şampiyon olsak 1 asırlık malzeme çıkardı![]()