Beşiktaş Şampiyonluk Kupasının Arena'ya Getirilmesini Talep Etti İddiası!

semptom var mı? ağrı sızı
Ilk 3 gün geberiyorum buraya kadar sandim. Her seyi atlattim ama. Öksürük bile bir gecede gecti. Long covid vs. Icin ise 2 doktordan randevu aldim. Ciger+ Kalp doktoru. Bi baktirayim her sey halen iyimi. 3 ay önce her sey normaldi hatta cok iyidi

benim artık bu sezondan tek beklentim bizim sahada şampiyonluk ilan etmesinler. fb nin hiçbir zaman galibiyetini istemedim bu kadar. ama onlar da yapacak bir i....
Yahu neden fb'nin galibiyetini istiyorsunuz

Biz yarın maçı alalım zaten o kupa gelmez

Fb'de umarım puanlar kaybeder

Ilk 3 gün geberiyorum buraya kadar sandim. Her seyi atlattim ama. Öksürük bile bir gecede gecti. Long covid vs. Icin ise 2 doktordan randevu aldim. Ciger+ Kalp doktoru. Bi baktirayim her sey halen iyimi. 3 ay önce her sey normaldi hatta cok iyidi
ben birincisinde öleceğimi düşündüm aynı senin gibi ama toparladım sonra
ikincisinde öksürük vardı birincisinde hiç olmadı

spora gittim suyun altında nefesimi tuttum ciğerim fena değil gibi geldi baktırmaya gitmedim hiç :D

tahlillerin iyi çıkar inş reis g.o tekrardan

Beyler kupa falan olmaz ya biz başakşehiri yendik noldu kupa kaldırabildik mi

spora gittim suyun altında nefesimi tuttum ciğerim fena değil gibi geldi baktırmaya gitmedim hiç :D

Sanada gecmis olsun

önemli olan kalp iste. Orda bi hasar olustuysa 6 ay spor gg

Kupayıda fatih terim versin sergene bu sene şampiyon olmak şampiyon olamamaktan daha kolaydı Fatih hoca sağolsun başardı bunu kupayıda vermek en büyük hakkı

Ve bunu duyan Koç takımına Erzuruma yenilin talimatını verir. Üçüncü olmak pahasına. Çünkü eziklik ve Galatasaray kompleksi bunu gerektirir.

hayali bile zor da şuradan bi şampiyon olsak 1 asırlık malzeme çıkardı

Geçmiş olsun rtaş

Insallah seneler sorna sikinti cikmaz.
Öyle diyorlar ya , seneler sorna sikinti olabilir diye.

gecmis olsun !

Geri
Üst Alt