Beşiktaş Şampiyonluk Kupasının Arena'ya Getirilmesini Talep Etti İddiası!

Belki bu söylenti hocanın ve oyuncuların hırs yapmasına sebep olur, olmalı da.Teknik ekip, oyuncusundan fizyoterapistine kadar bir onur şeref meselesi olmalıdır bizim için.Bundan sonra onlar da takılabilir biz de kazanırız umurumda değil sahada yüzlerce uyuşuk pas oyunu istemiyorum lütfen azıcık olsun reaksiyon gösterin ya.Bir ihtimal dediğim gibi bir mucize olursa ts ye şut çekemeyen takım hırs yapıp Beşiktaş'ı 2 farklı yenebilir why not :danyal:

Belki bu söylenti hocanın ve oyuncuların hırs yapmasına sebep olur, olmalı da.Teknik ekip, oyuncusundan fizyoterapistine kadar bir onur şeref meselesi olmalıdır bizim için.Bundan sonra onlar da takılabilir biz de kazanırız umurumda değil sahada yüzlerce uyuşuk pas oyunu istemiyorum lütfen azıcık olsun reaksiyon gösterin ya.Bir ihtimal dediğim gibi bir mucize olursa ts ye şut çekemeyen takım hırs yapıp Beşiktaş'ı 2 farklı yenebilir why not :danyal:
Onların şeref haysiyetlerini hatırlamaları için full dolu bir Tt Arena gerekiyor ne yazık ki yiyorlarsa 50 bin seyirci önünde niye yapamıyorlardı o laylaylom pası ıslığı yiyip mecbur kalıyolardı ileri oynamaya seyirci olmadığı zaman hocamız sağolsun top bizde kalsın yeter havasındayı aşılamış asil topçularına .

Kupa son maçta kaldırılır garantilemesi bişey ifade etmez gereksiz şov

Hocam uyan. Adamlar şampi oldu. Karşında Fenerbahçe yok.
Bukadar pisliğin sonu mutluluk olmamalı. Ben son maça kadar suscam ve bekliycem. Bize yapılanların yarısı bunlara yada fenere yapılsa şuan orta siralardalardi. Belki oyun olarak hak etmedik ama oyun oynamamiza müsade mi ettiler. Onca skandaldan sonra reaksiyon verememek normal ama hoca ve topcularda suçlu tabi kolay maçları alacaklardı. Ama olsun. O elleri açık at arabası Sergen neyse kötü laf etmiycem.. İsteyen istediğini düşünsün vazgecmek yok. Allah büyük.

Son düzenleme:
Kolpa haber gibi geliyor bana.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle bir imkan oluşursa 100% haklılar.

Stadımızda kupa kaldırırlar bir güzel.

Başımızda ki vasıfsızlardan komple kurtulmak için ideal fırsat.

Hoca için problem olacağını düşünmüyorum hatta bjk yi alkislatabilir bizim oyunculara .Fener puan kaybeder ise bizi de yenince şampiyon oluyorlar ise isterler kupayı bizde olsak bizde isterdik.
Ama bunun da suçlusu terim olmaz sahada seyirci olmadığı için olmuştur yada TFF yüzünden hocamızın hiç suçu yoktur.
Adamlar 7 gol atıyor hala atmaya uğraşıyor biz bir gol atıyoruz kalecimiz zaman geçiriyor aman gol yeriz diye pas oyunuymus kaleciden forvete kadar sürekli yan pas yap pozisyonsuz maç bitir .İlk bjk maçında etobo ile çıktığını da unutmayın beraberliğe gitti takım o gün cagnenin atılması bahane oldu unutuldu .

Bir hafta beşiktaşı bir hafta feneri tutuyoruz manyak ettiniz bizi be.

Futbolsever olsak bu sene Galatasaray i tutmazdik . Renklere aşığız biz Galatasaray vizyonuna ama bu sene hicbirsey göremedik .Her maç sinir stres rahat maç izleyemedik .
Evet maalesef futbolumuz keyif vermiyor,başarıda yok,değişim zamanı hem yönetim hem hoca.

Bence sorun yok kupayı sahamızda alabilirler. Hatta kupayı Terim versin. Kendisinin Sergen'den daha çok emeği var.

tineri az cekin kekolar, biz yenersek bugün fark 6ya düsüyor, 2 mac daha kaliyor, tinercileri farkli gecersek son maca kaliyor is.

Geri
Üst Alt