Beşiktaş SD Ceyhun Kazancı: "Gedson, Beşiktaş'ta"

Rize düşecek sizde yakında ebenizin şeyini göreceksiniz zate

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferi için Benfica ile görüşmelere başladığını KAP'a açıkladı.

Rize nin orta sahası bizden daha kuvvetli yav boldrin- gedson- djokovic abv yönetim senin gibi orta sahaya 1 adam almakla çözüleceğini sanıyorlar.

Belmas bize isco yada o ayarda bir topçu getir yoksa burası banlı üyelerin günlükleriyle dolacak

Rizespor'dan açıklama: "Gedson, ikinci yarıda bizim formamızı giyecek."

19 05de acıklanırsa büyük söveceğim

Resim

çekmiş kafayı

cyle larini alıp a2 takımında idman yaptırmayan haindir

Galatasaray hakikaten Türkiye'nin en büyük futbol kulübü. bjk'si, fb'si, ts'si resmen rizespor gibi proxy takımlarla üzerimize saldırıyor. 19.05'te açıklamak nedir, açık savaş ilanı bu resmen. Galatasaray küme düşürülebilir arkadaşlar, mhk'sı federasyonu bunların hepsi aynı beden farklı kafalar. Bunları yönlendiren de ali koç. rizespor kimdir nedir de 19.05'te transfer açıklıyor. Bu salaklığa sinirlendim ama bizim yönetimin rahat tavırlarından da endişelendim. Bu açık savaşın farkında değil bunlar. aziz yıldırım gibi taraftar yürüyüşü yapılması lazım. Ankara'dan şartlar ne kadar ağır olursa olsun gelir en ön sırada yer alırım.

Rizeyi kümede tutup bizi kümeye düşürür bu Ali'nin işçisi belmas. Bir futbolcuyu alamıyorsan gitsin sokaktan birini oturt daha iyi koltuğa hiç değilse bir mazeretin olur

Geri
Üst Alt