Beşiktaş SD Ceyhun Kazancı: "Gedson, Beşiktaş'ta"

Rize gibi vasat Anadolu takımlarının kendini bizim gibi kökeni liseye dayanan 117 yıllık camia ile kıyaslaması da acizlik. Elin topçusu ile Galatasaray'a nispet yapmaya çalışıyorlar aklı sıra.

Yani geneldee takımların ahı olan böyle birbirine düşüren transferlerden hayır gelmiyor Mert Hakan-Emre Akbaba-Lens-İrfan filan ilk aklıma gelenler

Bir de nasıl bir vizyonsuz adammışsın sen, biz sana wonderkid diyordur piyasası çok yüksek diyorduk Rizespor nedir ulan? Güzel bir ders aldık bu futbol ortamında hiçbir futbolcuya körü körüne bağlanmamak lazımmış

Resmen şunu dediler: "Ben senin taraftarinin istediği oyuncuyu alırım üstüne üstün alt sıra takımlardan birinde oynamaya da ikna ederim."

YAZIK son yıllarda beni en çok rahatsız eden transfer çalımlarindan biri oldu.

Abv sizin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Insallah ayagi koparda bi tarafınıza girer bu transfer.2 ay sonra vidanın parasi odenmedi,ghezal texeira fifa okuyacagiz nasil olsa ha hanim evlatları

Yani geneldee takımların ahı olan böyle birbirine düşüren transferlerden hayır gelmiyor Mert Hakan-Emre Akbaba-Lens-İrfan filan ilk aklıma gelenler

Bir de nasıl bir vizyonsuz adammışsın sen, biz sana wonderkid diyordur piyasası çok yüksek diyorduk Rizespor nedir ulan? Güzel bir ders aldık bu futbol ortamında hiçbir futbolcuya körü körüne bağlanmamak lazımmış
Bu ogrendik dedigin sey 100. Defa falan gorduk muric irfan filan ogrenin artık

Ya gitsin ne takılıyorsunuz

Para için gelen para için gider..

Ben profesyonel futbolcu olsam ve Galatasaray’ı sevsem bu çöplere mi giderim?

Ya da sen gider misin?

Sen de gitmezsin dostum çünkü Galatasaray’ı seviyorsun

Tıpkı Galatasaray yenildiğinde sevmeyi bırakmadığın gibi

Bak bu şekilde kendi çocuğum transfer yapsa Rize’ye vs gidecek kadar vizyonsuz olsa gene de gitsin

Bunlara takılmayın

3 yıldızlı zavallı ezikler ve Rize 19.05 te açıklaması en büyük ve en başarılı bizim olmamızı ve bizi ne kadar kıskandıklarını gösteriyor

Demekki zamanında çok canlarını yakmışız

Çok şükür şu beladan kurtulduk 3 aydır gedson aşağı gedson yukarı bıkmıştık sanki bulunmaz bursa kumaşı

Benficada doğru düzgün maç oynattırmadılar buna bizim aveller neden ayılıp bayılıyor bende bunu anlamıyorum

Dünya da futbolcu mu yok adam olsa bizde gönlü olsa üçe beşe bakmaz gitmezdi kargalara zaten

Dünyada milyon tane oyuncu sen yeter ki git izle makul fiyata al ama bunları yapmak için önce adam gibi yönetim gerek

Yapacağınız işi sizin ben. :@

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun lafin kisasi itibar yerlerde.. Bu kadar her konuda ezildigimiz bir sezon hatirlamiyorum vallahi...
Nasil mide kanamasi gecirmiyor baskan helal olsun baya genismis gercekten...

tek care bu 3 transferle 40 puani yakalayip düsme konusunda fazla alay konusu olmamamak

Gedson Fernandes: "Çok farklı duygular yaşadım. Daha önce de Türkiye'de yaşamıştım, çayı seviyorum ve uçakta tekrar onu tadabilme imkanım oldu. Mutluyum."

Gedson Fernandes: "Burada olduğum için mutluyum."

Gedson Fernandes: "Diğer taraflardan da gelen teklifler oldu ama şu anda tekliflerin önemi yok. Şu anda Rizespor'un oyuncusuyum ve elimden geleni yapacağım."

Gedson Fernandes: "Rizespor'a bireysel hedefler için değil, takıma yardımcı olabilmek için geldim."

Gedson Fernandes: "Beşiktaş hakkında konuşmak istemiyorum. Şu an Rizespor'un oyuncusuyum. Bir süre sonra transferimle alakalı başka şeyler olacak. Elimden gelenin en iyisini yapmak için buraya geldim."

Gedson Fernandes: "Rizespor formasını çok beğendim. Renkleri çok güzel. Umarım bana ve takıma şans getirir." (TRT Spor)

Gedson Fernandes: "Çok farklı duygular yaşadım. Daha önce de Türkiye'de yaşamıştım, çayı seviyorum ve uçakta tekrar onu tadabilme imkanım oldu. Mutluyum."

Gedson Fernandes: "Burada olduğum için mutluyum."

Gedson Fernandes: "Diğer taraflardan da gelen teklifler oldu ama şu anda tekliflerin önemi yok. Şu anda Rizespor'un oyuncusuyum ve elimden geleni yapacağım."

Adamin sucu yok bekledi bizi son güne kadar biz almadik daha napsin benfica da tüm sezon tribünde mi gecirsin siz portoyu bekleseniz adamlar almiyor sporting istese gitmezmiydiniz? Tabi yarim sezonluk rizeye gitmesi skandal ama sonucta jk le sözlesme imzaladi caycilarla degil

Adamin sucu yok bekledi bizi son güne kadar biz almadik daha napsin benfica da tüm sezon tribünde mi gecirsin siz portoyu bekleseniz adamlar almiyor sporting istese gitmezmiydiniz? Tabi yarim sezonluk rizeye gitmesi skandal ama sonucta jk le sözlesme imzaladi caycilarla degil

ewt
belki biz alırız diye 5 senelik 8 milyon euroya yok demesini bekleyemeyiz herifin

Tam olarak böyle bakamıyorum bu olaya. Bu biraz da vizyon, kariyer planlamasıyla ilgili bir durum. 5 yıllık bir sözleşmeye imza atacağına yarım sezon kiralık oynar, yazın istediği kulübe gidebilirdi. Hatta sözleşmesinin son senesine girecek, transfer görüşmelerinde ipleri eline de alabilirdi.

Çok rahat bir şekilde Fransa'da kulüp bulabilirdi yazın. Kendisi ve menajeri böyle bir seçim yaptı, Beşiktaş'a imza attılar. Burada kazanacağı parayı muhtemelen şu gün başka bir yerde kazanamazdı.

Profesyonel insan bunlar, Galatasaray'ı bekledi şu oldu bu oldu tamam da işin arka tarafında her şeye hazırlıklı olabilmek için menajerleri var. Kim bilir kaç kulüp ile ne şartlarda görüştüler, masaya ne teklifler koydular bizimle görüşürken bile. 5 ay boyunca sadece Galatasaray ile konuşulduğunu ve bu kulübün renklerine aşık olup burası için kariyerini riske attığını düşünen bazı taraftarlarımız var, fazla duygusal yaklaşıyorlar. Milyonluk sözleşmelere imza atıyor bu futbolcular, bu seviyelerde böyle menajerlerle çalışan futbolcular plansız bir adım dahi atmaz.

Geri
Üst Alt