Fatih Durak
Kırmızı Üye
Rize gibi vasat Anadolu takımlarının kendini bizim gibi kökeni liseye dayanan 117 yıllık camia ile kıyaslaması da acizlik. Elin topçusu ile Galatasaray'a nispet yapmaya çalışıyorlar aklı sıra.
Bu ogrendik dedigin sey 100. Defa falan gorduk muric irfan filan ogrenin artıkYani geneldee takımların ahı olan böyle birbirine düşüren transferlerden hayır gelmiyor Mert Hakan-Emre Akbaba-Lens-İrfan filan ilk aklıma gelenler
Bir de nasıl bir vizyonsuz adammışsın sen, biz sana wonderkid diyordur piyasası çok yüksek diyorduk Rizespor nedir ulan? Güzel bir ders aldık bu futbol ortamında hiçbir futbolcuya körü körüne bağlanmamak lazımmış
Gedson Fernandes: "Çok farklı duygular yaşadım. Daha önce de Türkiye'de yaşamıştım, çayı seviyorum ve uçakta tekrar onu tadabilme imkanım oldu. Mutluyum."
Gedson Fernandes: "Burada olduğum için mutluyum."
Gedson Fernandes: "Diğer taraflardan da gelen teklifler oldu ama şu anda tekliflerin önemi yok. Şu anda Rizespor'un oyuncusuyum ve elimden geleni yapacağım."
Adamin sucu yok bekledi bizi son güne kadar biz almadik daha napsin benfica da tüm sezon tribünde mi gecirsin siz portoyu bekleseniz adamlar almiyor sporting istese gitmezmiydiniz? Tabi yarim sezonluk rizeye gitmesi skandal ama sonucta jk le sözlesme imzaladi caycilarla degil
Tam olarak böyle bakamıyorum bu olaya. Bu biraz da vizyon, kariyer planlamasıyla ilgili bir durum. 5 yıllık bir sözleşmeye imza atacağına yarım sezon kiralık oynar, yazın istediği kulübe gidebilirdi. Hatta sözleşmesinin son senesine girecek, transfer görüşmelerinde ipleri eline de alabilirdi.Adamin sucu yok bekledi bizi son güne kadar biz almadik daha napsin benfica da tüm sezon tribünde mi gecirsin siz portoyu bekleseniz adamlar almiyor sporting istese gitmezmiydiniz? Tabi yarim sezonluk rizeye gitmesi skandal ama sonucta jk le sözlesme imzaladi caycilarla degil