Beşiktas ŞL'de ne yapar ?

Cevap: Besiktas CL'de ne yapar ?

Gruptan çıkamaz çok çok kolay rakipler olması lazım grubunda ama o biraz zor TÜRK takımlarının şansı bu konuda çok az.

Belki Europa League gider ama bu sene de grupta 3.olan takım gidiyor mu yeni sistemle ilgili fazla birşey bilmiyorum ?

Maalesef gruptan çıkamazlar.Gönlüm 3. olup uefa ya gelmelerinden yana.

belki iç saha avantajıyla 1-2 puan (yani 1-2 beraberlik) ve hasbelkader bir galibiyet alabilirler. ama ondan ötesi de olamaz..

sondurumv.jpg

ManU

Real

Beşiktaş

Wolfsburg

Yeni rekorlar:D

Altına yapar sadece.Başka birşey yapamaz ;).

Sevilla-Az Alkmaar ve Uniera gelirse 6 puan alabilir belki :D

ins. gurubu 3ncü bitirip uefaya gelirler ve ülke puanimiz yükeslir.. :)

ben yeni bir rekor bekliorum... 8 i daha da geliştirebilirler...

bakın Usein Bolt a... :D

hedef 12 :D

Fenerde 0 çeken Beşikte onu bile yapamaz.Aklıma geliyorda Revivo , Lazetiç , Rapaiç ...Belki de fenerin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu.Cidden ancak bir beceriksiz teknik adam 0 puanla grubu tamamlar.Ben 3.lük mucize olur diyorum.

Beşiktaş 'ın teknik adamı benim için Bülent Uygun 'un bile yarısı etmez.Çalıştırsında Sivas 'ı o bütçe ile 2. yapsın.Birde klubü satıp ona bir 10.5 numara alalım.Abuk sabuk konuşuyorlar ya !

sıfır çekmesi hiçbirimizin işine yaramaz arkadaşlar. Grupdan çıkarlarsa +5 puan alcaklar ki ülke puanın şu donemde ıhtıyacı var. Ukranya gecen sene 3 takımıyla ıyı yerlerde bıtırerek en fazla ülke puanı alan takım oldu ki bu sene de fazla alırlarsa Clye 3 takımla katılcaklar.

Bizde de boyle olsa keske de sampıyon olamadıgımız zamanlarda da Clye direk gitsek.

Ben de istemiyorum avrupada bızım kazandıgımız basarıları gecmelerını.cunku sonra taraftarları gormemıs gıbı konuscak. Ama bızım ulastıgımız yerlerın bı ıkı basamak kadar altlarına gelsınler ki ulke puanı artsın:)

Grupdan cıkmalarına dair ümidim yok ama en azından 3uncu olup uefaya gecsınler. Orda da 3-4 puan alıp elenırler zaten. Lafın kısası su linkdeki puanları 10 olsun yeter. Sonra elensinler:D

https://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/ccoef2010.html

Ukranya örnegıne bakmanız ıcın de su lınkı verıyorum

https://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/ccoef2009.html

Düştüğü gruba bağlı. Kolay grup olursa 2 yi zorlayabilirler. Ama orta derece bir grup olursa

3. olup Avrupa Ligi'ne devam ederler

Geçenlerde rüyamda takımı hatırlamıyorum ama beşiktaşın yabancı bir takıma 8-1 kaybettiğini gördüm hadi inşallah.. :D

Cevap: Besiktas ŞL'de ne yapar ?

Playstation'u kapatır yatar.

3. torba'da Besiktas, bence 3. bitiri ve Europa League'e gider. Hemen hemen eler. Turkiye icin 10.000 puan filan alsin yeter.

ben de 3. olup UEFA'ya gitmelerini isterim de, çok zor; hatta imkansız ötesi!

...

Şimdiki durumda grup kuralarına 3. torbadan girebilme ihtimalleri çok yüksek.

M.Denizli bu gidişle 2 takım ile birden CL'de 0 çekerek tarihe geçecek.

Geri
Üst Alt