- 16 Haziran 2010
- 203.012
- 154.811
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beşiktaşla olan derdin gülünçbu sezon küçük geliyor 3.lük banko gibi
zamanında ağababalarını dolmabahçe sarayına doğru kovaladıkbeşiktaşla olan derdin gülünç
zamanında bir şeyler mi yaşattılar nedir bu
güldürmezamanında ağababalarını dolmabahçe sarayına doğru kovaladık
(sembol kismina guldum)Herif oncs feda yapti, 4-5 kati para kazanabilirken (digerleri kazaniyordu) hep indirime gitti, cerez parasina oynattilar, vefa bile göstermedilerBeşiktaş, kulüp tarihinin sembol isimlerinden Necip Uysal için özel bir jübile maçı düzenlemek istiyor. (A Spor)
(sembol kismina guldum)
biraz da gülelim
Dikilitaş projesinden para gelecekti galibaBu yabanci medyada çıkan absurd bonservis paraları,yıllık şu kadar ücret falan hayırdır
Nerden geliyo para
Bunlar 2013te yapılandıginda bile para harcamadi
Bjk!de bu para nereden geliyor ben de bilmiyorum. Dikilitaş'tan Bjk'ye toplam 150 milyon dolar girdi bekleniyordu. Bunun peşinatını bizde ki gibi aldılar 2.2 milyar TL ama bunu BB borcunun faizini ödemek ve ana parasının bir kısmını kapatmak için kullandılar diye biliyorum. Hatta BB ana parasını ödemek için yeni göğüs, stad isim, Nike sponsorluklarının hepsinin ödemesini peşin aldılar 3 yıl - 5 yıllı sponsorluk paralarını da harcadılar yani. Bazı haberlerde Bjk'nin limitinin bile olmadığı ekside olduğu söyleniyordu. O yüzden bilemiyorum parayı nerden buldular? Belki 5 yıl vadeli yada tüm ödemeleri önümüzdeki sezona yıkmaya çalışıyorlardır.