- 20 Ağustos 2009
- 18.430
- 24.320
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barcelona formasindan kopya (hangi sezon hatirlamiyorum) ama renkleri siyah ve beyaz takim icin garip forma. Karsi takim cok koyu ya da aciksa karisma ihtimali cok yuksek bariz renkleri yoksa.Nike'ın bir bize yaptığı formalara bak bir de jkye yaptığı formaya bak. Nike'dan kaçtık puma da kötü forma yapıyor. Yönetimin hiç ağırlığı yok ne nike a ne pumaya söz geçirebildi
Ekli dosyayı görüntüle 327127
Freiburg gibi hava verdi hocam.orta sinif Avrupai takim formaları güzel oluyorBarcelona formasindan kopya (hangi sezon hatirlamiyorum) ama renkleri siyah ve beyaz takim icin garip forma. Karsi takim cok koyu ya da aciksa karisma ihtimali cok yuksek bariz renkleri yoksa.
Birde duz beyaz ve siyah formalari varken fazlasiyla gereksiz geldi gozume. Alternarif renkte bir sey yapmalari gerekirdi sanki
bu güzel mi şimdi dostumNike'ın bir bize yaptığı formalara bak bir de jkye yaptığı formaya bak. Nike'dan kaçtık puma da kötü forma yapıyor. Yönetimin hiç ağırlığı yok ne nike a ne pumaya söz geçirebildi
2011/12 Barca forması galibaBarcelona formasindan kopya (hangi sezon hatirlamiyorum) ama renkleri siyah ve beyaz takim icin garip forma. Karsi takim cok koyu ya da aciksa karisma ihtimali cok yuksek bariz renkleri yoksa.
Birde duz beyaz ve siyah formalari varken fazlasiyla gereksiz geldi gozume. Alternarif renkte bir sey yapmalari gerekirdi sanki
Nike'ın bir bize yaptığı formalara bak bir de jkye yaptığı formaya bak. Nike'dan kaçtık puma da kötü forma yapıyor. Yönetimin hiç ağırlığı yok ne nike a ne pumaya söz geçirebildi
yağmurlu bir günde görmüştüm seniBeşiktaş
Cezasi felan yok mu bununOnca bonservisi nasıl ödeyeceklerdi yav diğer türlü.
Onca bonservisi nasıl ödeyeceklerdi yav diğer türlü.