beşiktaş

Nike'ın bir bize yaptığı formalara bak bir de jkye yaptığı formaya bak. Nike'dan kaçtık puma da kötü forma yapıyor. Yönetimin hiç ağırlığı yok ne nike a ne pumaya söz geçirebildi
20260629_153823.webp

Nike'ın bir bize yaptığı formalara bak bir de jkye yaptığı formaya bak. Nike'dan kaçtık puma da kötü forma yapıyor. Yönetimin hiç ağırlığı yok ne nike a ne pumaya söz geçirebildi
Ekli dosyayı görüntüle 327127
Barcelona formasindan kopya (hangi sezon hatirlamiyorum) ama renkleri siyah ve beyaz takim icin garip forma. Karsi takim cok koyu ya da aciksa karisma ihtimali cok yuksek bariz renkleri yoksa.

Birde duz beyaz ve siyah formalari varken fazlasiyla gereksiz geldi gozume. Alternarif renkte bir sey yapmalari gerekirdi sanki

Barcelona formasindan kopya (hangi sezon hatirlamiyorum) ama renkleri siyah ve beyaz takim icin garip forma. Karsi takim cok koyu ya da aciksa karisma ihtimali cok yuksek bariz renkleri yoksa.

Birde duz beyaz ve siyah formalari varken fazlasiyla gereksiz geldi gozume. Alternarif renkte bir sey yapmalari gerekirdi sanki
Freiburg gibi hava verdi hocam.orta sinif Avrupai takim formaları güzel oluyor

2011/12 Barca forması galiba

Benimde hosuma gitti yalan yok. Bizim forma olayi yönetimin önemsememizligi bence.

Ekli dosyayı görüntüle 327127

Kusura bakılmasında forumda bazen GS ne yapsa bir şey bulup beğenilmeyecek. Yani bu formaları beğenip, Gs formalarını dizayn dahil beğenilmemesini anlayamıyorum.

heriflere 15 sene evvel ki barca formasını vermişler bu da bişey

retro-barcelona-11-12-ic-saha-retro-forma-9.jpg

Beşiktaş, El Bilal Touré, Cengiz Ünder, Jota Silva ve Devis Vásquez'e veda etti.

Geri
Üst Alt