beşiktaş

Beşiktaş, kulüp tarihinin sembol isimlerinden Necip Uysal için özel bir jübile maçı düzenlemek istiyor. (A Spor)

:asd: (sembol kismina guldum)
Herif oncs feda yapti, 4-5 kati para kazanabilirken (digerleri kazaniyordu) hep indirime gitti, cerez parasina oynattilar, vefa bile göstermediler

Anlatsa da duysak ama öyle bir karakter degil gibi

Galiba 3 şampiyonluğu var. Bjk için sembol olması normal bir durum.

Dün markette 9-10 yaşlarında 4 çocuğun konuşmasına şahit oldum. 2si Galatasaraylı 1i Samsun 1i bjkli diyalog şöyle;
Bjkli bebe; olum biz sizi 5-0 yendik.
Gsli bebe; yendin de ne oldu olum biz şampiyon olduk.
bjkli bebe; bizde oh var olum
Gsli bebe; osimhen'in yanında oh kim olum
Bjkli bebe; lan oh geçen gol attı osimhen dünya kupasında bile yok.
büyük küçük hepsi aynı bunların yav en ufak şeyden kendilerine pay çıkarıp mutlu oluyorlar. 😂

Bu yabanci medyada çıkan absurd bonservis paraları,yıllık şu kadar ücret falan hayırdır

Nerden geliyo para

Bunlar 2013te yapılandıginda bile para harcamadi

Dikilitaş projesinden para gelecekti galiba

@Hasan Bekir daha iyi bilir belki.
Bjk!de bu para nereden geliyor ben de bilmiyorum. Dikilitaş'tan Bjk'ye toplam 150 milyon dolar girdi bekleniyordu. Bunun peşinatını bizde ki gibi aldılar 2.2 milyar TL ama bunu BB borcunun faizini ödemek ve ana parasının bir kısmını kapatmak için kullandılar diye biliyorum. Hatta BB ana parasını ödemek için yeni göğüs, stad isim, Nike sponsorluklarının hepsinin ödemesini peşin aldılar 3 yıl - 5 yıllı sponsorluk paralarını da harcadılar yani. Bazı haberlerde Bjk'nin limitinin bile olmadığı ekside olduğu söyleniyordu. O yüzden bilemiyorum parayı nerden buldular? Belki 5 yıl vadeli yada tüm ödemeleri önümüzdeki sezona yıkmaya çalışıyorlardır.

Geri
Üst Alt