beşiktaş

Orkun bizim bilmediğimiz ne formu var şu an? Gören de Avrupa'da ilerleyen, ligde lider takımın dinamosu sanar. Hiçbir büyük maçta olmayan eziğin teki.

Taraftarları beyin yerine tezek taşıyan camia Orkun kaç kurtar bu malakların elinden

Böyle bir hey vardı bunlarda ortalıkta mı şuan

Beter ol kuşpalazı mikrobu

Scientist Microscope GIF by Archives of Ontario | Archives publiques de l'Ontario

Beşiktaş 8 aylık dönemde 146 milyon TL zarar açıkladı. (KAP)

28 Şubat itibarıyla KAP'a açıklanan toplam borç: 22.023.487.883 TL

PFDK kararları açıklandı. (Fırat Günayer)

🔹 Serdal Adalı - 21 gün hak mahrumiyeti ve 2.8 milyon TL para cezası.
🔹 Sergen Yalçın - ceza almadı.
🔹 Vaclav Cerny - 500 bin TL para cezası.
🔹 Emmanuel Agbadou - 1 milyon TL para cezası.

Nike ile anlaşmaları yıllık 3 milyondan 5 yılda 15 milyonmuş ve 3 yıllık stad ve göğüs sponsorları ile birlikte hepsini peşin almışlar.

Serdal Adalı: Rakiplerin rakamları, üç aşağı beş yukarı doğru ama 700 bin forma garantisi vermiş. Ben nasıl 700 bin forma satış garantisi verebilirim? Geçen sene 220 bin civarında bitti. Ben de 700 bin forma garantisi verebilsem, şu an aldığımız ve rakibimizin aldığı rakamın çok daha üstünde bir rakama gelir. 700 bin forma satarak, bahsedilen rakamların %20-%30 üstünde bir geliri olur Beşiktaş'ın.

Hadi feneri geçtim bunlar bu borçla nasıl başa çıkacak merak ediyorum bu küçüklükle
Serdal Adalı: "Geldiğimizden beri 16 ayda, 300 Milyon euro para ödemişimiz!

Beşiktaş tutkusunu her zaman soruyorlar; bunun bir tarifi yok. Benim için bambaşka bir şey. Vazgeçeceğim bir tutku değil, hayatımın bir parçası."

"Bankalar Birliği’nden çıkacağız ama planladığımız gün çıkacağız"
Serdal Adalı: Bankalar Birliği’nden çıkacağız ama planladığımız gün, Dikilitaş’ta temelini attığımız gün ve satışlar başladığında… Dikilitaş’tan gelen parayla borçları öderiz ama Beşiktaş üç sene sonra yine aynı duruma gelir!Bankalara borç 128 milyon dolardı; faizle 180 milyon dolar olacaktı. Şimdi 50 milyon dolar! Dört senede ödeyeceğiz. Beşiktaş bunu öder!Maliye Bakanımızın yanına gittim. Borcu ödeyeceğimizi söylediğimde güldü. ‘İlk defa borcunu ödemek isteyen başkan görüyorum’ dedi. Beşiktaş JK kimseye muhtaç olmadı; kendi geliriyle kendi işini yaptı. Tüpraş’tan 30 milyon dolar aldık, istesek başka türlü kullanabilirdik.

Serdal Adalı: Beşiktaş’ın transfer yapma limiti 4.5 milyon euroydu, işte zar zor 6’lara, 6.5’lara çıktık. Ben de bilirdim, götürüp o 5-6 milyon euroyu üç tane kiralık oyuncuya verip getirmeyi. Onu seçmedik. Dedik ki biz gençlere yatırım yapacağız; iki tane genç oyuncu yaptık. Onların da parasını sponsorlarından aldım. Beşiktaş’a bir yükleri de olmadı.

Serdal Adalı: “Nike’dan 5 senede 14 milyon Euro civarında para alacağız.

Adidas’tan senelik 800 bin Euro alıyorduk.”

Bu nasıl bir küçüklük lan

Serdal Adalı: Rakiplerin rakamları, üç aşağı beş yukarı doğru ama 700 bin forma garantisi vermiş. Ben nasıl 700 bin forma satış garantisi verebilirim? Geçen sene 220 bin civarında bitti. Ben de 700 bin forma garantisi verebilsem, şu an aldığımız ve rakibimizin aldığı rakamın çok daha üstünde bir rakama gelir. 700 bin forma satarak, bahsedilen rakamların %20-%30 üstünde bir geliri olur Beşiktaş'ın.
Nasıl olsa yalancıyı .... diye herkes sallıyor.
Disney Lying GIF by Anne Horel

Geri
Üst Alt