Beşiktaş'ı Hüsnü Güreli Kurtarmış

Cevap: Beşiktaş'ı Hüsnü Güreli Kurtarmış

20 defa dinledim delil melil dediği yeri duyamadım ne kulak varmış sizdede

Ne kadar rezil bir ülkeyiz birşey mi düzgün gitmez. hiçmi bu ülkede şerefli bir insan yok. Hakkın yanında olan ceza çekeceğe cezasını verecek. Her yerimiz yalan dolan pislik. Düşeceklerse düşüreceksiniz hala bu sahtekarlık nereye kadar FB - BJK - Sivas düşecek daha ötesi yok. Düşürün herkes rahatlasın Halkın vicdan ve adalet duygusu pekişsin. Eğer bunları örtbas ederseniz ilerisi yıllar için herşey iyice berbat olacak.
aksine ne kadar güzel bi ülkede yaşıyoruz ki iş çevirenler işte böyle yakalanıyo. kimsenin yanına kalmamalı

Videoyu defalarca izledim bana da delil melil diyo gibi geldi ama 'eeeee' dediği kesin. Bi insan tam da o sırada niye 'eeee' diye duraksayıp yeni bir kelime aramak ister sizce?

evet sonda baska kimsede yoktur bu kadar delil melil diyor sonra sonuç diyor...

ceza vermedikleri için böyle hereyden kıyamet kopacak işte. iyi oldu.

Türk futbolu şu an ağır yaralı olarak şikeciler ve onlara yataklık yapanlar tarafından rehin alınmış durumda. Burada çok net biçimde beşiktaş, fener ve federasyon ortaklaşa çalışıyor. federasyondaki 5 fenerli üye beşiktaş'ı kurtarmaya çalışırken, 4 beşiktaşlı üyede feneri kurtarma gayretinde. Beşiktaş'ın kontrolündeki vatan ve Milliyet gazeteleride feneri kurtarmak için takla atıyorlar. Bu görevi kötüye kullanmaktır, şikecilerle işbirliği yapıyoruz demektir. Bu; emniyetle, savcılıkla dalga geçmektir. Birileri suç duyurusunda bulunmalı, bunlar hakkında teknik takipler yapılmalı. Bu şikecileri koruma ve kollama federasyonu, 6-1'lik tahkim, 4-3'lük pfdk, fener ve beşiktaş medyası varken lige başlayamayız. Galatasaray yönetimi sinmemeli ve suskun kalmamalı. Burada suskun kalmak suça ortaklıktır artık.

tahmaz, tahamaz, tahmamalı :D İrem kızmaz umarım:D Bizim kulup neyi bekliyor hala yaw acıklama yapar insan bi!
insallah:DBizim fıtık olmamızı bekliyolardır,ondan sonra acıklama yaparlar:DSaka bir yana Bugün yönetim kurulu toplantısı vardı,ondan sonra acıklama yapılr:)

[video=youtube;juvn9FR_KI0]https://www.youtube.com/watch?v=juvn9FR_KI0[/video]

bu videoda kendisiyle çelişmiş :) bazı maçlarda şike yapıldığı kanaatine ulaşmışlar.

Güreli den hemen cevap gelmis, bizde yuttuk. Ama böyle bir aciklama gelecegi belliydi.

[video=youtube;juvn9FR_KI0]https://www.youtube.com/watch?v=juvn9FR_KI0[/video]

bu videoda kendisiyle çelişmiş :) bazı maçlarda şike yapıldığı kanaatine ulaşmışlar.

hüsnünün videosu kadar belki de daha önemli olan bir video/konu da bu. Bunla ilgili bir de pasaj vardı, konuşmanın bir kısmı yazılı halde. İkisi birlikte dagıtılmalı ve salak malinin şike olduguna dait kanaat oluştu bazı maclarda lafının hesabı ve gereği sorulmalı.

şaibe dize kadar

mali gel bize kadar

sana belge göstercem

kasıkdan dize kadar

al bunu alamazmısn.. :D

Yani konuşşam tesiri yok sussam gönlüm razı değil işallah milli takıma kadar men verirler...Fifadan sizi kim kurtarıcak bakalım

hüsnünün videosu kadar belki de daha önemli olan bir video/konu da bu. Bunla ilgili bir de pasaj vardı, konuşmanın bir kısmı yazılı halde. İkisi birlikte dagıtılmalı ve salak malinin şike olduguna dait kanaat oluştu bazı maclarda lafının hesabı ve gereği sorulmalı.

şike oluştuğuna kanaat getirdiğiniz maçlar varsa kesin işte cezalarını o maçların ne bekliyorsunuz

Geri
Üst Alt