Beşiktaşlı Voleybolcuya dayak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaşlı Voleybolcuya dayak!

Bu nereden çıktı şimdi. Öyle birşey mi dendi?

Hadi diyelim ki deniyo, diyen adamlar gidip çarşafı mı parçalıyo, tahrik mi ediyo, dövüyo mu. Nerede gördün? Ama ben bu kıza yapılanın benzerini çok gördüm. Hak yolu safsatasına yapmadıkları kalmadı. Yalan mı?

Son bir-iki sayfayı okursan görürsün.Çarşaf giyenlerin 2.sınıf insanlar olarak görüldüğünü görürsün.Ayrıca adamın yaptıklarını savunmuyoruz.Başkalarının ne giydiğine kimsenin karışma hakkı yok.Sadece olayın İslam ve teröre bağlanması çok manidar onu söylüyorum.

Son bir-iki sayfayı okursan görürsün.Çarşaf giyenlerin 2.sınıf insanlar olarak görüldüğünü görürsün.Ayrıca adamın yaptıklarını savunmuyoruz.Başkalarının ne giydiğine kimsenin karışma hakkı yok.Sadece olayın İslam ve teröre bağlanması çok manidar onu söylüyorum.

Düşünce özgürlüğü denen birşey var. Gerçi o da yakında kalmayacak ya neyse. Bu adamın yaptığı başka birşey. Fiziksel saldırı yapılıyor. Yakında hapse atacaklar. Bunlar oluyor bu ülkede. Ben kapalı kadın hakkında istediğimi düşünürüm. Önemli olan onu kısıtlayıcı birşeyler yapıp yamadığım. Fark burada ortaya çıkıyor. Ve ben kapalı bir bayana saldırıp onu tahrik, taciz yada rahatsız eden görmedim

Ayşe Arman kara çarşafla İzmir'de gezdi hiç birşey olmadı kadına, hem de Kordon'da.

Düşünce özgürlüğü denen birşey var. Gerçi o da yakında kalmayacak ya neyse. Bu adamın yaptığı başka birşey. Fiziksel saldırı yapılıyor. Yakında hapse atacaklar. Bunlar oluyor bu ülkede. Ben kapalı kadın hakkında istediğimi düşünürüm. Önemli olan onu kısıtlayıcı birşeyler yapıp yamadığım. Fark burada ortaya çıkıyor. Ve ben kapalı bir bayana saldırıp onu tahrik, taciz yada rahatsız eden görmedim

Ayşe Arman kara çarşafla İzmir'de gezdi hiç birşey olmadı kadına, hem de Kordon'da.

sen hic hicaba saldiri olmadigini düsünüyorsun

o zaman gir youtube bak bakim neler olmus

mezuniyet törenlerinde

üniversite kapilarinda

hemde polis zoruyla

adami güldürmeyin ltf.

mezuniyet törenlerinde

üniversite kapilarinda

hemde polis zoruyla

adami güldürmeyin ltf.

Onunla ilgili yasalar var bilmiyorsun galiba. Söylediğin yerler yasalarca kapalı girilmemesi gereken yerler. Bunun da nedeni kim olduğu anlaşılsın diye. İnanca olan bir saldırı değil. Ama siz bunu kendinize kalkan yapıyorsunuz.

Yasalar değişsin bak bakalım kim karışacak. Kimse onları ellemez. Ama bu kıza saldıran insanlar bunu yapmaktan vazgeçmezler.

mezuniyet törenlerinde

üniversite kapilarinda

hemde polis zoruyla

adami güldürmeyin ltf.
Bu konuyla alakası var mı bu yazdığının?Konu saldırılan bir kız seni bu yazında olayla bağlantı kurabildiğin için tebrik ediyorum.

mezuniyet törenlerinde

üniversite kapilarinda

hemde polis zoruyla

adami güldürmeyin ltf.

Ayrıca o görüntülerde bir tane insan var mı o kapalılara saldıran. Hepsi polis, onlar da saldırmak istemiyor ama yasa bu. Boş konuşmuşsun arkadaşım

Biz bunları konuşurken Suriye bize savaş ilan edecek neredeyse. Binnis kasabasına baskın yapılmış.

Sözde müslüman ülkeyiz ama bütün arap ülkeleri bize düşman ve tehdit ediyorlar.

siyonizmmm, siyonizmmm...

Onunla ilgili yasalar var bilmiyorsun galiba. Söylediğin yerler yasalarca kapalı girilmemesi gereken yerler. Bunun da nedeni kim olduğu anlaşılsın diye. İnanca olan bir saldırı değil. Ama siz bunu kendinize kalkan yapıyorsunuz.

Yasalar değişsin bak bakalım kim karışacak. Kimse onları ellemez. Ama bu kıza saldıran insanlar bunu yapmaktan vazgeçmezler.

yasalar geriyi mi sivil insanlar kizlarin basörtüsünden cekerek mezuniyet töreninde indiridi ler

neyse renkdas sabaha kadar yazsak

sen beni bende senin düsüncelerini degistiremem

burada ortak paydamiz galatasaray

daha fazla birbirimizi üzmiyelim

Biz bunları konuşurken Suriye bize savaş ilan edecek neredeyse. Binnis kasabasına baskın yapılmış.

Kandil'e dur diyemiyorlar ,sadece Amerika destekli sov var ,tiyatro .Senin her gun bir askerin veya polisine saldiri oluyor sen milletin hamiligine soyunmussun ,madem o kadar delikanlisin Dogu Turkistan'daki soydaslarimiza da bir arka cikardin.Neyse konu dagilmasin .

savas acsin hanyayi konyayi gösterelim

su nasuri zihniyetinden kurtaralim suriyelileri

lazkiye ile halepi vatana baglayalim

nasil olsa türkmen nüfusu agirlikli

ve misaki milli sinirlari icerisinde

savas acsin hanyayi konyayi gösterelim

su nasuri zihniyetinden kurtaralim suriyelileri

lazkiye ile halepi vatana baglayalim

nasil olsa türkmen nüfusu agirlikli

ve misaki milli sinirlari icerisinde

Polislemi gösterceksin? Asker kalmadıda ortalıkta...

Başı kapalı çarşaflı kadınlara şeriatci mini etekli bikinili kızlara o.....u demeyi bıraktığımız zaman kıyamet kopacakmış :o

Böyle boş-beleş laflar ile savaş olmaz. Tarihten girdin cevap verdik kaldın öyle. Bu mudur yani senin olayın ?

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt