Beşiktaş'ta 10 Oyuncu Altay Maçında Yok

Buna rağmen heriflerin oynattığı topçuların hemen hemen hepsi sahada koşup mücadele veriyor, maçı almak için çabalıyor. Yenip yenilmekten ziyade taraftarı mücadele ile tatmin ediyorlar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Buna rağmen heriflerin oynattığı topçuların hemen hemen hepsi sahada koşup mücadele veriyor, maçı almak için çabalıyor. Yenip yenilmekten ziyade taraftarı mücadele ile tatmin ediyorlar.

çok güzel mücadele ettiler ads maçında

çok güzel mücadele ettiler ads maçında

Maçı izlemedim fakat özette herifler bir ton gol kaçırmışlar 3 atmalarına rağmen deli gibi çırpınmışlar. Bizde kaleci Lung yere yatmadı bile.. böyle avutalım kendimizi, tipik antu mantalitesi..

btw bence montero covid ama üst solunum yolu enfeksiyonu diye açıklıyorlar. yoksa 10 gün karantina. sporcularda 2-3 gün sonra test negatife dönebiliyor, muht böyle o iş. yoksa 9 sakat varken grip diye adam kadrodan mı çıkarılır?

Maçı izlemedim fakat özette herifler bir ton gol kaçırmışlar 3 atmalarına rağmen. Bizde kaleci Lung yere yatmadı bile..

golü bulana kadar iyiler. kaliteli isimler olduğu için bireysel performanslarla öne çıkıyorlar ama cidden ben bir takım oynu göremedim bjkde. golü aradıkları dakikalar harici leşler ads delik deşik etti ztn bjkyi.

ne fb ne bjk şamp olucaz görüntüsü vermiyor biz bu kadar saçmalamasak çok rahat şamp olucaz ama toparlanamadık bir türlü

Maçı izlemedim fakat özette herifler bir ton gol kaçırmışlar 3 atmalarına rağmen. Bizde kaleci Lung yere yatmadı bile..

bizim kayseri-alanya maçları dışındaki oyunlarımız güzeldi reyis. hemen şeyabmayalım. kayseri maçında da takımın en önemli 5 oyuncusu (marcao ve boey bir süredir yok tabi) yoktu bana göre.

bu takım berkan-cicaldau-halil olmadan, + marcao ve boey'i de ekleyebiliriz, iyi oynama ihtimali çok düşük. bu oyuncuların muadilleri malesef ya iyi değil, ya da formsuz (bu kısım teknik ekibe yazar tabi).

ah ft hoca ah. şu ts ve k.paşa maçlarını 2-0'dan resmen değişikliklerinle verdin. kayseri maçına anlamsız bir rotasyon yaptın. hiç yoktan beraberlik hatta galibiyet bile alabilirdik kayseri'den. alanya'ya da yine devre arası değişiklik şovunla yenildik. şu an çok rahat 4-5 puanı daha olacaktı takımın. potada olacaktık. bu maçı karnımızı kaşıya kaşıya takip edecektik. güpgüzel oyun oynayan takımı bozdun. olacak iş değil.

Biz kazanamıyoruz ki bu kayıpların olacağı belliydi zaten.. bu ara farkı açmamız lazımdı. Bizde tam tersi yaşandı.. Bunlar CL den elendiklerinde lig için gayet yeterli kadroları olacak zaten. Hiç ümidim yok bu seneden acayip moralim bozuk vala..

Adamlar gidip 15 kişiyle Altay deplasmanından 3 puan çıkarırsa Fatih Terim utancından istifa eder mi acaba ?

golü bulana kadar iyiler. kaliteli isimler olduğu için bireysel performanslarla öne çıkıyorlar ama cidden ben bir takım oynu göremedim bjkde. golü aradıkları dakikalar harici leşler ads delik deşik etti ztn bjkyi.

ne fb ne bjk şamp olucaz görüntüsü vermiyor biz bu kadar saçmalamasak çok rahat şamp olucaz ama toparlanamadık bir türlü

Zaten bizim ligte 90 dk kendi kalitesini üst düzey oynayan takım bulmak imkansız, ezelden beri bu böyle. İkincisi herifler savaşıyor birşey elde etmek için mücadele veriyor belli bir oyun planları var, kim ne yapacağını biliyor. Bunları biz göstersek şampiyonluk içten bile değil. Rakip sevici değilim, fakat kendi topumuz içler acısı…

net şekilde covid+ negatife dönene kadar karantina olmaması için gizleniyor. Rosier'den sonra Montero'da üst solunum nedeniyle yokmuş bak sen şu işe?

Zaten bizim ligte 90 dk kendi kalitesini üst düzey oynayan takım bulmak imkansız, ezelden beri bu böyle. İkincisi herifler savaşıyor birşey elde etmek için mücadele veriyor belli bir oyun planları var, kim ne yapacağını biliyor. Bunları biz göstersek şampiyonluk içten bile değil. Rakip sevici değilim, fakat kendi topumuz içler acısı…

evet roller oturmuş onlarda gecen seneden gelen kadro istikrarı da vardı bu sakatlıklara kadar. bizde göztepe maçının kadrosunu tahmin etmeye çalışalım. bu sezon her maça farklı kadrolarla çıkmışız galiba. rollerin oturmaması kadro istikrarsızlığı en büyük sıkıntılarımızdan biri maalesef.

bizim kayseri-alanya maçları dışındaki oyunlarımız güzeldi reyis. hemen şeyabmayalım. kayseri maçında da takımın en önemli 5 oyuncusu (marcao ve boey bir süredir yok tabi) yoktu bana göre.

bu takım berkan-cicaldau-halil olmadan, + marcao ve boey'i de ekleyebiliriz, iyi oynama ihtimali çok düşük. bu oyuncuların muadilleri malesef ya iyi değil, ya da formsuz (bu kısım teknik ekibe yazar tabi).

Hocam ben bıktım kabız maç izlemekten. 4 sezondur hoş görmek için çabalıyorum, hocanın, kulübün aşkına.. ama biz 4 sezondur futbol falan oynamıyoruz. Dışarıdan birini getir 90 dk dayanamaz bu ne lan diye çekip gider, bırak 4 sezonu. Sonumuz hayrola…

evet roller oturmuş onlarda gecen seneden gelen kadro istikrarı da vardı bu sakatlıklara kadar. bizde göztepe maçının kadrosunu tahmin etmeye çalışalım. bu sezon her maça farklı kadrolarla çıkmışız galiba. rollerin oturmaması kadro istikrarsızlığı en büyük sıkıntılarımızdan biri maalesef.

Allah kerim renktaş, valla artık yoruldum her maç hayal kırıklığı yaşamaktan. Yeminle skor umrumda değil, istersek 3-0 yenilelim ama 10 tane netoğlu net kaçıralım. Yeterki o 10 net pozisyona girelim.

Hey sexy Lady Mustafa Denizli yerine başkası olsa kesin yenilir Beşiktaş derdim.

Insan güvenemiyor Denizli'ye.

Bjk bu kadroyla da puan alirsa, bakin galibiyet demiyorum beraberlik dahi alirsa verin kupayi hic bosuna ligi oynatmayin.

Bugun muhakkak yenilmeleri lazim, bu kadro en az 2-3 yemesi lazim. Bakalim aksam ne sonuc cikacak

Geri
Üst Alt