Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten başkan seçilmeden önce açıklamıştı futboldan sorumlu yönetici Feyyaz, genel koordinatör Samet Aybaba onun da danışmanı Emrah Bayraktar(bizde Yunus ve Ozan'ı alt yapıda iken göndermeye çalışan şahıs diye hatırlıyorum.)Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba
bu gercek mi?
cidden soruyorum ilk defa gördügüm icin
Kardeş kulüpleri Fenerbahçe'ye bir kaç parça takdim ederler. Rosier'i alır Fener mesela Osayi yerine.Populist başkanlık yapacağım diye para ile satabileceği Rosier'i kadro dışı bırakmış. Rosier ligin çok iyi sağ beklerinden biri özellikle iyi parçalarla. Trabzonspor'un yerinde olsam alırdım bedavaya yada rn kötü 1-2 vererek. Aboubakar'ın ve Rosier'in sözleşme 2025, Onana'nın 2027'de bitiyor bakalım Abou'ya o maaşı vereni bulabilecekler mi?
Futbolcu-menajer ilişkisi Beşiktaş'ı yakmış. Bu adamların sakatlığı falan hikaye muhtemelen.Açıklamada Rıza'nın adı geçmiyor. Topun ağzında
İhaleyi Onur Bulut ve Tayfur Bingöl'e yıkıp kurtulamazlar.Ne amatörce yönetilen 1 kulüp bu yavEurobakar saç ektirdiği için oynamak istemiyosa ve kadro dışı bırakılacaksa maça almazsın
Bailly'i tek kadro dışı bırakmamak için yanlarına başka oyuncular da alınmış.Ek olarak Rosier için bu maç öncesinde sakat diyolardı demek ki sakat olmadığı da anlaşılıyo.Çok değişik işler
![]()