Beşiktaş'ta 5 Futbolcu Kadro Dışı Bırakıldı

Hangi takımda olurlarsa olsun böyle futbolcularda nefret ediyorum. Resmen takımlarını sattılar. Bjk dua etsin İsmail kartal korkak, azıcık cesur olsaydı 8 e giderdi maç.

Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba

bu gercek mi?

cidden soruyorum ilk defa gördügüm icin

Populist başkanlık yapacağım diye para ile satabileceği Rosier'i kadro dışı bırakmış. Rosier ligin çok iyi sağ beklerinden biri özellikle iyi parçalarla. Trabzonspor'un yerinde olsam alırdım bedavaya yada rn kötü 1-2 vererek. Aboubakar'ın ve Rosier'in sözleşme 2025, Onana'nın 2027'de bitiyor bakalım Abou'ya o maaşı vereni bulabilecekler mi?

Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba

bu gercek mi?

cidden soruyorum ilk defa gördügüm icin
Zaten başkan seçilmeden önce açıklamıştı futboldan sorumlu yönetici Feyyaz, genel koordinatör Samet Aybaba onun da danışmanı Emrah Bayraktar(bizde Yunus ve Ozan'ı alt yapıda iken göndermeye çalışan şahıs diye hatırlıyorum.)

Populist başkanlık yapacağım diye para ile satabileceği Rosier'i kadro dışı bırakmış. Rosier ligin çok iyi sağ beklerinden biri özellikle iyi parçalarla. Trabzonspor'un yerinde olsam alırdım bedavaya yada rn kötü 1-2 vererek. Aboubakar'ın ve Rosier'in sözleşme 2025, Onana'nın 2027'de bitiyor bakalım Abou'ya o maaşı vereni bulabilecekler mi?
Kardeş kulüpleri Fenerbahçe'ye bir kaç parça takdim ederler. Rosier'i alır Fener mesela Osayi yerine.

fbye peskes cekerler la iyi adamlari

abobakar ve rosier fbye gider kesin devre arasi belese

Hahaha ulan bunlar rossier ve gezzal la bize çalım attıklarını söylüyorlardı geçen... Beter olun lan

Açıklamada Rıza'nın adı geçmiyor. Topun ağzında

Eric Bailly denilen herifin yaptıkları normal değil!

Ne amatörce yönetilen 1 kulüp bu yav :D Eurobakar saç ektirdiği için oynamak istemiyosa ve kadro dışı bırakılacaksa maça almazsın :D Bailly'i tek kadro dışı bırakmamak için yanlarına başka oyuncular da alınmış.Ek olarak Rosier için bu maç öncesinde sakat diyolardı demek ki sakat olmadığı da anlaşılıyo.Çok değişik işler :D

Ne amatörce yönetilen 1 kulüp bu yav :D Eurobakar saç ektirdiği için oynamak istemiyosa ve kadro dışı bırakılacaksa maça almazsın :D Bailly'i tek kadro dışı bırakmamak için yanlarına başka oyuncular da alınmış.Ek olarak Rosier için bu maç öncesinde sakat diyolardı demek ki sakat olmadığı da anlaşılıyo.Çok değişik işler :D
İhaleyi Onur Bulut ve Tayfur Bingöl'e yıkıp kurtulamazlar.

Geri
Üst Alt