Haber Beşiktaş’ta II. Sergen Yalçın Dönemi Sona Erdi

ee normal yani yaz geldi sahiller seni bekler arslanım çok bile çalıştın

Ben gelmeyi kabul etmesine bile şaşırmıştım. Hiç uğraşmaz diyordum. Beşiktaş'ın Galatasaray ve Fenerbahçe ile rekabete girebilmesi yakın dönemde de pek mümkün görünmüyor çünkü.

Sergen de bizim hoca gibi işte fazla sıkıya gelemiyor. Neyse şimdi buraya da bir dede (Şenol) alsınlar.

Hoca olarak okadar kötü ki kötü olan yorumculuğu göze hoş geliyor

Hadi bizimle Fener'in iyi gelirlerimiz var beklentiyi artırıp para harcıyoruz. Kardeşim sizin önünüzde de ne güzel Bodo örneği var. Kur öyle makina gibi genç bir kadro. İlk yıl olmaz ama 2. yıl yine şampiyonluğa oynarsın. Manyak gibi paralar harcamak zorunda değilsin.

Bu dediğim 3 kulüp için de geçerli de biz yine bir şekilde çarkı döndürüyoruz bunlar ayağına don giymeden kiralık Ferrari'ye binmeye uğraşıyorlar. Söyle taraftarına kardeşim biz bir yapılanmaya gidiyoruz bize 1 ya da 2 yıl zaman verin. Bütün ülke için güzel bir kadro yapılanması örneği olsun, bizi de dahil ediyorum.

Ülke futbolunda bazı ezberlerin bozulması lazım. Samsun bile bu kadarını yaptıysa Beşiktaş 10 katını yapar. Bunu yapacak bir tane genç Alman ekolünden bir hoca da bulursun.

3. döneminde şenol 1.5 sene içinde kovulup 7 yabancı daha kovduktan sonra 3. sergen dönemi tahmini 4 yıl sonra olur gibi.

Adam yetenekliyidi iyi topçuydu ama hem hocalığı hem topçuluğu bu kadar abartılan bir adam daha yok ülkede.

E Galatasaray'ın Hagi'si, Fener'in Alex'i var. bjk'nin de bir şeyi olmalıydı. Rezil kariyerine rağmen kimlerle karşılaştırıyorlar.

Tipik bjk ezikliğinin tezahürü olarak...

Bence Sergen başarılı 55 40 33 puan farktan sonra 17 puan farkla bitirdiler.

ulan ilhan palutu getirseler senol gunesten daha cok katki verir

çıkar yine 2 gün sonra kafa sport da hocalara sallayıp durur!

Geri
Üst Alt