Batuhan Hatipoğlu
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2017
- 4.219
- 3.323
- 1.253
h talks la carpan yüreklere selam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi Koç'un adamı zaten. Hasan Yücel hep para veriyormuş maaşları onsuz ödeyemiyorlarmış o da Ts'de Ertuğrul Doğan Ahhmet Ağaoğluna yaptığının benzeri oldu işte. Seçim var bunlarda Hasan Yücel aday olacak Arat devam etmeyecekmiş.Koç'un adamları mı darbe yaptı Arat'a acaba. Hepsi ayrı sevimsiz. Ayırt edemiyorum kim kimci.
“Manchester City de yeniliyor. Ben şampiyonluk sözü vererek gelmemiştim zaten!”
Hasan Arat: "Ben hiçbir zaman buraya şampiyonluk sözü vererek gelmedim."
Rahmi babasi gibi pintinin teki yaw. Hatta Vehbi hayatta olsa Ali'yi doverdiHasan direkt rahminin adamı olduğu için hiç umursamıyordu. Bunun en azından parası var bağımsız bir işletmesi var.
Zaten kulübü de yöneten kendisi.
Beşiktaş taraftarı da bu salıncak muhabbetinden sıkıldı ve bu adam taraftara oynayınca prim yapacağını biliyor. Diğeri boş sıkan hayal adamıydı.
Eğer zaten aklı varsa kendi parasını harcayıp tribünlerde rahminin şovunun döneceğini kabul etmez. Rahmi 10 verdiyse bu adam belki 40 vermiştir.
super app kupası bjkme gidiyorHasan Arat: "Deminden beri bana soru soruyorsunuz, bir kişi 'BJK Super APP nasıl gidiyor?' demedi. Niye sormuyorsunuz?"