Beşiktaş'ta Kaos: Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Başkanlığını Bıraktığını Duyurdu

Hasan Arat:

“Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş Başkanlığı'na Hüseyin Yücel getirildi.”

“Hüseyin Yücel, Mete Vardar, Onur Göçmez, Feyyaz Uçar; Futbol A.Ş'nin başına geçmiştir.”

“Taraftarımız üzgün. Bizler üzgünüz. Formüller aradık. Sahici sarsıntılar yalancı dengelerden daha iyidir.”

“Ben ağırlıklı olarak kulübün siyasetinden sorumlu olacağım.”

"Kimse Beşiktaş ile uğraşmasın. Elinizi çekin! Gelirler Mayıs ayında aday olurlar. Whatsapp gruplarında, sosyal medyada Beşiktaş'ı ve benim idarecilerimi rencide edecek 2015 öncesi taktiklere başvurmasınlar. Herkes kendine gelsin!'”

“Bir saat içinde herkes, beni yollamak için bayağı mücadele etti. Biraz daha iyi okusalardı doğrunun ne olacağını göreceklerdi. Okumak, iyi bir şeydir. Yazılanlarla dikkat etmek lazım.”

“Beşiktaş taraftarı istemezse burada bir dakika durmayız!”

“Samet Aybaba da bir profesyoneldir. Bir kere orada durun. Kulüp, profesyonelleriyle ilgili bir karar almıştır. Sebepleri bizdedir, bunu açıklamak zorunda değiliz!”

“Adaylıkla ilgili henüz bir karar almadım. Zamanı geldiğinde, kendi camiamla ben paylaşırım.”

"Kimse Beşiktaş’la uğraşmasın! WhatsApp gruplarında rencide edici taktiklere başvurmasınlar! Beşiktaş camiası buna karşılık verir. Beşiktaş’ın içindeki arkadaşlara sesleniyorum, kulübünüze sahip çıkın.”

“Samet Aybaba'ya kararımı WhatsApp'tan bildirdim, helalleştik. Habersiz bir iş yapmadım.”

“Giovanni van Bronckhorst'la Göztepe maçından sonra görüştüm. Çok üzgündü. Ertesi gün tekrar görüştüm. Şu anda yönetim kurulunun kararının kendisiyle devam yönünde olduğunu ifade ettim. Vakti geldiğinde karar almaktan kaçınmayız. Önemli olan Beşiktaş'tır. Beşiktaş için her şeyi yaparız. Önümüzdeki 2-3 maçı iyi izlemenin doğru olduğuna inanıyorum.”

“Manchester City de yeniliyor. Ben şampiyonluk sözü vererek gelmemiştim zaten!”

Koç'un adamları mı darbe yaptı Arat'a acaba. Hepsi ayrı sevimsiz. Ayırt edemiyorum kim kimci.
Hepsi Koç'un adamı zaten. Hasan Yücel hep para veriyormuş maaşları onsuz ödeyemiyorlarmış o da Ts'de Ertuğrul Doğan Ahhmet Ağaoğluna yaptığının benzeri oldu işte. Seçim var bunlarda Hasan Yücel aday olacak Arat devam etmeyecekmiş.

Maaşların ödenmediği iddiası;

Hasan Arat: "Bunlar doğru olabilir ayrıca bu sıkıntıyı sadece Beşiktaş yaşamıyor. Çözümünü bulmaya çalışıyoruz. Gazeteciler, muhalefet bunları bıraksın. Bunlar Beşiktaş'a yara veriyor. Bırakın biz çözelim."

Hasan Arat:

“WhatsApp gruplarında, YouTube'larda bağıra çağıra iftiradan vazgeçsinler! Ben zaten sosyal medyamı kapattım, istedikleri kadar bağırıp çağırsınlar, istedikleri adamları organize etsinler. Ben, göreve devam ediyorum!”

“Bir kişi, 'BJK SuperApp nasıl gidiyor' diye sormadı. 630 bin indirmeyi geçti, dijital cüzdan 280 bini geçti. Bunlar, dünyada rekorlar arasına giriyor!”

Hasan direkt rahminin adamı olduğu için hiç umursamıyordu. Bunun en azından parası var bağımsız bir işletmesi var.
Zaten kulübü de yöneten kendisi.
Beşiktaş taraftarı da bu salıncak muhabbetinden sıkıldı ve bu adam taraftara oynayınca prim yapacağını biliyor. Diğeri boş sıkan hayal adamıydı.

Eğer zaten aklı varsa kendi parasını harcayıp tribünlerde rahminin şovunun döneceğini kabul etmez. Rahmi 10 verdiyse bu adam belki 40 vermiştir.
Rahmi babasi gibi pintinin teki yaw. Hatta Vehbi hayatta olsa Ali'yi doverdi

yalvarırım bjk batsın kulübün kapısına kilit vurulsun

Maaşları ödeyemiyolarmış etine buduna bakmadan Rafa Silva'ya yıllık 10 kağıt gömersen ödeyemezsin tabii.

Geri
Üst Alt